11.3.2016

Lasten kuulumisia

Päiväkotitutustumisviikko on nyt ohi. Ensi viikolla se sitten alkaa kunnolla. Tällä viikolla käytiin lasten kanssa maanantaina, keskiviikkona ja tänään siellä. Ma ja Ke oltiin siellä 8:30-10:30 ja todella hyvin menny. Molemmat on viihtunu tosi hyvin. Tänään jätimme ne sinne pariksi tunniksi yksin. Olivat siellä 8-9:30. Kumpikaan ei oikein suostunu syömään puuroa, en ihmettele. William syö yleensä vaan kaupan valmispuuroja ja Sara ei ole piiiitkään aikaan syönnyt puuroa. Julia oppi syömään vasta päiväkodissa puuroa. Mutta onneksi siellä saa aamupalaksi myös leipää ja hedelmiä koska ne kelpasivat. Sara alko vähän itkee kun olimme tekemässä lähtöä pois kun hän sen huomasi. Mutta se oli onneks menny nopeasti ohi ja viihtyivät hyvin siellä. Kun tulimme takas sinne nii näkivät kyllä että tulimme, mutta kumpikaan ei juossu meidän luo vaan jatkoivat leikkejään. Ihanaa! Silti mua pelottaa jättää ne koko päiväksi sinne, että mitä siihen sanovat. Mutta varmasti pärjäävät.


Tänään käytiin Julian päiväkodissa juttelemassa päiväkotisedän kanssa. En muista nyt että kirjoitin blogiin siitä minkälainen Julia oli syksyllä kun siirtyi isompien ryhmään. Mutta silloin Julia oli todella ujo, ei paljoo puhunu ja just ja just leikki muitten kanssa. Leikki tavallaan kyllä muitten kanssa mutta ns leikin ulkopuolella. Seuras hiljaa muita ja jonossa jos joku kiilasi häntä, nii ei sanonut sanaakaan. Mua kävi sääliks Juliaa. Mutta en usko että Julia itse tajusi että näin oli, koska iloisesti meni päiväkotiin. Nyt on kaikki nuo muuttuneet. Julia on tänä päivänä äänekäs, äänessä, leikkii mukana ja hänellä on paljon kavereita, jopa yks bestis. Puhuimme hänestäkin ja setä sanoi että niistä on tullut tosi läheisiä ja viihtyvät hyvin yhdessä. :) Ihanaa kuulla että Julialla on kavereita ja läheisiä sellaisia. Harmi tottakai että emme tunne bestiksen vanhempia, Mutta kuhan tytöt kasvaa niin voivat varmasti vierailla toistensa luona usein. Julia on siis tänää ihan erillainen kun sillon. Mikä on hyvä. Setä sanoi et nykyää saa jopa sanoa Julialle että josko olis vähän hiljempaa :D.


Luulin jo että Sara tilanne oli muuttunu, Käytiin sunnuntaina päivystyksessä Saran ja Wiltsun kanssa koska tiesin että Wiltsulla on korvatulehdus, Sara on valittanu korvia ja korvan takaa kipeetä niin halusin että kurkkaavat hänen korvia kans. Molemmilla korvatulehdus molemmissa korvissa. Saimme kuurit ja nyt on melkee koko kuuri syöty. Sara on nukkunu paremmin eikä herännyt yöllä huutamaan kipua, niin toivoin jo että ehkä koko pääkipu olikin korvakipu. Outoa siinä olisi vain ollut se että eikö korvatulehdus yleensä tule flunssan kanssa? Saran pahimmat pääkivut alkoivat n. 20.2 ja flunssa vasta viime viikolla jolloin alkoi enemmän valittamaan korvia. Mutta nyt siis on alkanu nukkumaan yöt taas. Välillä herää itkemään mutta nukahtaa ennenku ees ehtii sinne mennä. Lapset meni tänään 18 jälkeen nukkumaan, William ja Julia nukahtivat heti. Mutta Sara ei.. valittaa nyt taas pääkipua takaraivossa ja uus juttu on nyt että kainaloon sattuu. En sitten tiiä, mutta aika usein on sanonut että kainaloon sattuu. Pitääki kertoa siitä lääkärille sitten. Kainalossa ei ainakaa tunnu mitään poikkeavaa. Olispa tää kaikki ohi jo ja saatais tietää että tyttö terve, tai et ainakaa ei mitään vakavaa ole. Tämä odottaminen on todella raskasta..


Ostin tänään itselleni kevään ensimmäisen narssisin. Ne on niin kauniita, kaunein kukka tulppaanin jälkeen. Aurinko paistaa niin paljon nykyää että tulee oikein keiväinen fiilis, luulen että ensi viikolla alan kevätsiivoamaan. Viikonloppuna meille kotiutuu ihana vanha lipasto joka on ollut mun mummon ja vaarin vanha.

 Hyvää viikonloppua kaikille!
Minun viikonloppuni vietän töissä.


3 kommenttia:

  1. Voi, toivon todella koko sydämestäni että saisitte pian jonkin selvyyden tuohon tilanteeseen.
    Mukavaa viikonloppua sinne.♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3