4.3.2016

Saran lääkäri soitti

Kyseli Saran kuulumisia ja kerroin että sama meno jatkuu, mutta että Maanantaina Sara oksensi aamulla lääkärin jälkeen kaupassa, ajattelimme että johtu siitä että oli ollu syömättä ennen lääkäriä. Lääkärin jälkeen sai juotavan jugurttin ja oksensi siis tunnin sen jälkeen. Sen jälkeen ei oksentanu eikä seuraavana päivänä. Mutta Keskiviikko aamuna Sara oksensi taas, yhtäkkiä vaan kun istui sohvalla, Oksennus lensi kaaressa. Voi toki johtua flunssasta ja limasta, mutta ei hän ennen ole koskaan flunssassa oksentanu. Lääkäri sanoi että hyvä ottaa tollaset asiat silti huomioon vaikka voisikin johtua flunssasta, Kysyi että onko Saralla ollut kuumetta ja olihan hänellä yks päivä kuumetta, mutta johtui aika varmasti flunssasta sanoisin.
Sara valittaa päivin välillä korvia, tai näyttää välillä korvaa ja välillä korvan takaa. En usko että on korvatulehdus, koska luulisi että heräisi enemmän yölläkin tai päikkäreillä. 
Ke ja To yöt oon iltapalalla antanu pronaxenia yöksi ja katsonut että nukkuuko paremmin, ja molemmat yöt nukkunut heräämättä, eli ollut siis kipuja koska herää ilman lääkettä kyllä huutamaan ja itkemään. Tänään kokeilin taas että saa mennä nukkumaan ilman lääkettä, vähän inissyt välil huoneessa mutta ei herännyt kunnolla huutamaan.. Ainakaan vielä. Mikä on tietenki hyvä asia!
Antaa toivoa siihen että ei olisi päässä ainakaan mitää vakavaa. Silti haluan siihen magneettikuvaukseen, varmuuden vuoksi. 
Lääkäri sanoi myös että jos Sara vielä oksentaa niin meidän pitää heti lähteä päivystykseen ja jos he ovat sitä mieltä että pää pitää tutkia HETI, niin lähettävät meidän Hesaan magneettikuvaan. Tai jos tulee todella kovia päänsärkyjä.
Muuten soittavat Tiistaina meille magneettikuva ajasta.
Saatiin myös aika lääkärille joka tutkii patit, ja se aika meni melkeen tämän kuun loppuun :/.

Tämä lääkäri oli jotenki niin ihana ja ymmärtäväinen ja otti tosissaan kaiken ja halusi todellaki että Saraa tutkitaa ja hyvin. Sara tuli juttelee mulle kun puhuin lääkärin kanssa puhelimessa niin lääkäri kehui että ihana tyttö siellä taustalla.
Vaikkakin Sara on tänään ollut kyllä sellanen "raivohullu", tehny kokoajan pahojaan ja sellasia asioita mistä tietää että mamma suuttuu.

Nyt on leipomiset leivottu ja suolaiset kokattu huomiseksi kun vietämme Williamin 1v juhlat ja mun 27(!!!!!!!!)v juhlat. Tulen kirjoittamaan niistä seuraavaksi.
Hyvää Viikonloppua!


4 kommenttia:

 1. Olisiko teidän mahdollista mennä yksityiselle lääkärille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis kai. Maksaahan se maltaita mutta on meillä vakuutus. Mutta nyt jos ei seuraavan lääkäriajan jälkee olla mitenkää viisaampia niin kai se on pakko lähteä yksityiselle.

   Poista
 2. Kiva juttu että löytyi lääkäri joka otti asian tosissaan ja on huolissaan. Toivottavasti saatte pian sen magneettikuvauksen! Tuli mieleen, että olisiko teillä varaa lähteä käymään ihan yksityisellä lääkärillä näyttämässä niitä patteja...sellaisella, joka olisi erikoistunut tällaisiin asioihin? Tuntuu tuokin aika niin pitkältä että vasta kuun lopussa. :/ Tietysti jos pääsette nopeasti magneettikuvaan niin ne tulokset tulevat varmasti saman tien ja jos siellä on joku vikana niin saatte varmasti nopeammin hoitoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenna saan tietää ajan magneettikuvaan. Uskon että aika nopea aika tulee. Jos pään ongelmat eivät liity patteihin niin ei sillai niin pakollinen nopea aika tarvita. Koska patit eivät ole kipeitä. Ja tänään tuli se virallinen kutsu ja siinä sanottii että myös ultraavat ja lääkärille aika. Josko oltais sillon jo viisaampia :)

   Poista

Kiitos kommentista <3