8.12.2015

Kuulumisia

En ole piiiiiitkääään aikaan kirjoittanu kuulumisia ja nyt ajattelin tulla kirjoittamaan niitä.
William on sairastellut aika paljon. Taino pitkään. Ekaks oli se korvatulehdus ja kun siitä päästiin niin pari viikkoa sen jälkeen koko perheelle iski flunssa, Williamilla oli flunssan aikana jälkitarkastus korvien kanssa, ne olivat onneks terveet silloin. William rohisee kipeenä samalla tavalla kun Sara eli olen antanu ventolinea ja se auttoi nopeasti. Kun selätettiin flunssa, nii meni pari viikkoa ja William TAAS flunssassa. Ajattelin ekaks et hammas tulossa, kun kukaan muu ei saannu flunssaa nyt. Nuha lähti mutta rohiseminen ja yskä jatkuu edelleen. Ei ole nukkunut kunnolla yli viikkoon eli siis valvomme yöt. Olen nyt antanut viikon taas ventolinea mutta ei ole auttanut yhtään. Kävin eilen lääkärissä hänen kanssa, ja keuhkoputkentulehdus kuulemma on, mutta ei lääkitä vaan käski jatkaa ventolinea -.- . Katsoi myös korvat ja sano että punoittavat ja yksi vähän enemmän, mutta ei vielä syytä antaa lääkettä. Käski tulla takas jos pahenee ja että luultavasti tulemme. Että sellasta!



Muhun on taas sisustuskärpänen purru ja pahasti, ja kokoajan tavarat vaihtaa paikkaa ja uusia kivoja esineitä löytää meille. Uusia hyllyjä tullu seinille. Tänään laitettii keittiöön kahdet uudet hyllyt. Sisustus niihin ei ole vielä valmis niin ei ole kuvaa niistä. Kynttilöitä löytyy joka nurkasta ja iltaisin palaavat.


Lapset ovat olleet omat itsensä, eli ovat usein tehneet äitinsä hulluksi... uhmaa, kiukuttelua, tylsää, yliväsymystä jne jne.. Silti ovat maailman ihanimmat lapset ja rakastan heitä <3





Iltaisin olen katsonut netflixistä sarjoja ja herkutellut.. Mikä siinä on kun ei voi katsoa iltaisin tv:eetä ilman että on pakko syödä herkkuja? :/


Viime Perjantaina kävin bailaamassa kavereitten kanssa, ja oli todella hauska ilta. Jaksoin jopa loppuun asti kun monesti lähden ennen pilkkua jo kotiin.
Teki muutenki hyvää päästä pois kotoa ja olemaan kavereitten kanssa eikä tarvinnu huolehtia kenestäkää muusta kun itsestään :).



Tänään kokeiltii ekaa kertaa tekemään täytettyjä paprikoita illalliseksi, on jo tosi kauan tehny mieli ja vihdoin ja viimein! Oli kyllä nannaa, pelkäsin että lapset ei tykkäisi, niin päätettiin että laitetaa paprikan sisään vaan; jauheelihaa, valkosipulituorejuustoo, ruohosipulituorejuustoo, sipulia, punasipulia, valkosipulia ja ruohosipulia ja paprikan lisäksi oli perunoita ja kastiketta. Sara ei oikein tykänny paprikast, mutta Julia kyllä. Ja minä ja mieheni kans.


Miehellä oli tänään vapaapäivä ja meidän piti mennä Ikeaan ostamaan tytöille kerrossänky. Mutta ne olikin loppu, mutta onneksi Torstaina tulee lisää. 

Eipä oikeastaan mitään muuta erikoista ole tapahtunut.


Nyt jäätelöä ja How I met your mother pyörimään.


2 kommenttia:

  1. Mukava kuulumispostaus =) Pikaista paranemista sinne! naurahdin tuolle kisukuvalle, koska meillä on samanlainen laiskiainen, joka vaan lysähtää välillä vähän minne vain =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Kissat on kyl laiskoja välil ja niitten tilannekuvat parhaita :D

      Poista

Kiitos kommentista <3