16.12.2015

Ikuinen vauvakuume

Vauvoja, vauvoja ja vauvoja...
Joka puolella on vauvoja, kuten sanoin niin eilisillä mammatreffeillä oli monta vauvaa.. ja mun vauvakuume senkun kasvaa. Tää on ihan kauheeta miten paha vauvakuume mulla on. Näin jopa viime yönä unta että olin raskaana ja masu oli jo aika isokin. Onneks ensi vuoden alussa tulee yhdelle ystävälle vauva, niin saa sitä sitten hoitaa ja nuuskuttaa ja ostaa ihania pieniä vauvanvaatteita <3.
Meille kun ei tule lisää vauvoja enään. Ei siinä muuten, mutta mun pää ei kestäis olla kotona 4 pienen lasten kanssa ja ei tähän asuntoonkaan lisää lapsia mahdu. Ja muutenki tuntuu että nämä 3 saa riittää.

Williamkaan ei ole enään sellainen pieni vauva joka haluaa maata vaan sylissä, toki ehkä kerran viikossa näin tapahtuu, mutta muuten vaan konttailee ja nousee ylös seisomaan, MISSÄ MUN VAUVA? Joka lupasi mulle pysyä vauvana aina..

Julia

Sara

William
Onko muita jotka sairastaa ikuista vauvakuumetta?


6 kommenttia:

 1. Ei ole vauvakuume kyllä yhtään :D
  Nemi on kyllä vielä niin ihanan vauveli, ettei varmaan siksikään :) Siis ryömii ja harjottelee konttaamista ja yrittää pieniä kumpuja vasten ylöspäinkin, mutta silti se kyllä on semmonen sylivauva! Tykkää kauheasti olla sylissä ja tissillä :D
  Tiiän että joskus vielä tulee joku miljoona vauvakuumetta, mutta sillon oon jo niin "vanha", etten ryhdy vauvahommiin enää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. William on sellanen mamis kyl ja konttailee syliin, mutta sellainen vastasyntyny olis niiiiin <3

   Poista
 2. Täällä yksi ikuinen vauvakuumeilija ilmottautuu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ihan kauheeta :s Tuleeks teille lisää vielä? :)

   Poista
  2. Ei tuu (vaikka koskaan ei niin kai pitäis sanoo, mut näillä näkymin ei). :)

   Poista
  3. No koskaan ei pitäisi ei ;)

   Poista

Kiitos kommentista <3