22.12.2015

Kotityöt joita tykkään ja en tykkää tehdä

Sain tämän idean toiselta bloggarilta.

Ne kotityöt, ihanat ja kamalat. Juteltiin mieheni kanssa tästä täs yks ilta mistä ei ollenkaa tykätä ja mitkä menettelee. Oikeastaan inhoon niitä kaikkia, mutta nehän on silti pakko tehdä.

Tykkään/Siedän

- Täyttää ja tyhjentää tiskikonetta
- Sisustaa (Kai sekin lasketaan kotityöksi?)
- Siivota pois Williamin lelut lattiallta koriin
- Tehdä ruokaa

En tykkää / Inhoon

- Imuroida
- Pestä pyykkiä ja varsinki laittaa ne kuivumaan
- Pestä lattiat
- Pyyhkiä pölyt
- Pedata sängyt 
- Vaihtaa lakanat
- Siivota kissan paskalaatikkoa


Mä oon se joka yleensä nämä tekee, ja mies kerran viikossa ehkä. Olin kyllä niin iloinen kun oli tyhjentäny ja täyttäny tiskikoneen kun olin vklp töissä. Koska yleensä se ei tee mitää jos en pyydä tekemään. Paitsi että vie roskat joka aamu kun menee töihin.
Mitkä on teidän lempparit ja inhokki kotityöt?
(Linkatkaa mullekki jos teette postauksen ;))

2 kommenttia:

  1. Mä tykkään pyyhkiä pölyjä, imuroida, vaihtaa lakanat ja pedata sängyn ja nää kaikki vain siksi koska niistä tulee niin hyvä tuoksu! Imuroimaan en ryhdy ellei imurissa ole tuoksukuulia, en myöskään pyyhi pölyjä jollei pesuaine ole hyväntuoksuista :'D lakanatkin vaihdan vain juuri pesusta tulleisiin että tuoksuvat hyviltä! Ennen rakastin pyykinpesua myös tuon tuoksun takia, mutta lapsen myötä pyykkiä tulee niin kamalasti että olen jo ihan kyllästynyt.. Ennen pesin aina edellisenä iltana seuraavan päivän vaatteet takkeja myöten että sain tuoksuvat vaatteet päälleni :D Täällä siis yksi tuoksuriippuvainen! Tykkään myös hirveästi järjestellä tavaroita, välillä liikaakin kun haluan kaiken olevan juuri oikeilla paikoilla eikä senttiäkään vinossa xD Tiskikoneen täyttämistä ja tyhjentämistä taas vihaan vaikka vannoin etten siitä valita silloin kun meillä ei tiskikonetta ollut ja tiskattiin pari kk käsin astioita..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä mäki tarviin enemmän sitä tuoksua että innostuisin :D Koska löysin kerran ihanan tuoksuisen yleispuhdistusaineen ja se loppu heti kun suihkautin sitä kokoajan kaikkialle ja pyyhin rätillä koska tuoksui niiiiiin hyvälle <3 :D

      Poista

Kiitos kommentista <3