24.12.2015

Jouluaatto 2015

Ihanaa joulua kaikille!
Me heräsimme 7 aikaan kun tytöt tulivat herättämään ja kertoivat että joulupukki oli käyny yön aikana ja oli jättänyt paljon lahjoja. Nousimme mieheni kanssa ylös ja siinä samalla Williamkin heräsi. Ihastelimme paketteja ja päätime avata ne. Julia eniten innoissaan, Sara ei halunnut avata pieniä paketteja ja William leikki papereiden kanssa.
Koottiin ne lelut jotka piti koota ja tutkimme uusia leluja. "VAUUU, äiti kato!!", "Onks tää mun?", "JEee, nyt mullaki on omat elsa ja anna housut".


Aamupäivä meni uusien lelujen kanssa, puettiin jouluvaatteet päälle ja Juliaa sai ylipuhua monta kertaa koska olisi halunnut pitää frozenhousut jalassa. Sitten lähdettiin 11 aikaan vaarin luokse myöhäiselle aamupalalle. Siellä oli myös muut sisarukset ja lasten serkku.Sieltä lähdettiin sitten mummolaan syömään ja joulupukki oli käynyt sielläkin. Oli paljon lahjoja kuusen alla. Mutta ennen kun hyökkäsimme niiden kimppuun saimme hyvää jouluruokaa.Ruoan jälkeen jaoimme lahjat ja avasimme ne. Sitten otettiin kuvia, tutkimme mummon uutta puhelinta, pelattiin pöytäpeliä ja olimme vain. Oli ihanaa perheaikaa.


Miehet ottivat päikkärit.

Illalla pakkasimme tavarat autoon ja lähdimme ajaamaan mummilaan.
Tytöt ettivät hulluna lahjoja ja ihmettelivät missä ne oli ja mummi huijasi ettei joulupukki ole käyny täällä, mutta kyllä ne lahjat sitten löytyivät.
Syötiin myös joulutorttuja ja leikittiin uusilla leluilla.

Mummi luki lapsille satua.

Sitten olikin jo aika lähteä kotiin nukkumaan pitkän päivän jälkeen.
William nukahti kotona heti ja tytöt edelleen juttelee tuolla. Itse olen jo ehtinyt kuvaamaan lahjoja ja tekemään tätä postausta.

Nyt esittelen lahjat, ja aloitan tyttöjen lahjoilla, ne ovat samoissa kuvissa koska en muista että kenen lahja on kenen :D. Otin kaksi eri kuvaa, yhdessä kuvassa KAIKKI frozentavarat ja toisessa muuta lelut.

 FROZEN: Vaatteita, mekko, pinnejä, hiuslenkkejä, hiuspantoja, laukku, reppu, pyjamat, käsisaippua, suihkugeeli, lakanat, värityskirja, pelejä, palapeli, soittimia ja kruunu. 

Lattiapalapeli, nukkeja, kauko ohjettavaauto, piparkakkuja, villasukkia, parkkitalo, sähköhammasharjat, hammastahnaa, seikkailija dora dvd boxi, pelejä, vaatteita, tee omat korusi juttuja, 

Williamin lahjat: magneettipiirrosjuttu, vaatteita, palapeli, babys first christmas 2015 koristepallo, piano, poliisiauto, kävelytuki

Mun ja miehen lahjat: Herkkukori, valokuvakehys, kynttilöitä, Candleslaatikko, juomapullo, sukat, suklaata, sisustusjuttuja, aikuisten värityskirja, isäntä vastaan emäntä peli, peitto ja tyyny x2, 
Victoria´s secret tuoksujuttuja, lahjakortteja ja kukkia.

Kuvista puuttuu pari lahjaa, esim toinen nukke, Wiltsun vaatteita jne.

Oli ihana joulu, mutta on myös ihanaa että se vihdoin on takana. Olin ottanu joulukoristeet niin aikasin esille että oon jo kyllästynyt niihin ja haluan ne pois. Eli lähtevät varmaan tämän viikon aikana. Nyt rentoudun sohvalla ja katson Pretty Little Liars kun mies lähti pesee autoo ja veljelleen saunomaan.

Hyvää Joulua kaikille vielä. Seuraavaksi onki uusvuos! Ja me taidettiin saada lapsille lapsenvahtia... Iiiiiik! Jännittää lähtee viettää uutta vuotta kavereitten kanssa. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3