28.12.2015

5v.

Viime lauantaina mulla ja miehelle tuli 5v yhteisoloa. Aika on mennyt sekä nopeasti että hitaasti ja kaikkea ihanaa on tapahtunu tässä ajassa. Kihloihin menoa, naimisiinmenoa ja 3 ihanaa lasta <3.
Emme viettäneet tällä kertaa sitä mitenkää erikoisesti. Mulla oli sitäpaitsi tyttöjeniltamenoa lauantaina. Mutta ennen sitä käytiin koko perhe tokmannissa shoppailemassa ja mukaan tarttui mm. Julialle ihanat pinkit talvikengät ja mulle ja miehelle lautapeli, Monopoly. 


Palataanpa takaisin tyttöjeniltaan. Oli todella mukavaa, olin kälyn luona aloittelemassa ja siellä hänen naapuri värjäsi mun tukan ja laittoi hienoksi iltaa varten. Olin tyytyväinen ja tykkäsin.
Kävin illan aikana 3 eri baarissa täällä Porvoossa ja sunnuntaina oli olo sen mukainenkin, luultavasti krapulaa on vielä tänäänkin. Kauhea olo ollut, enkä tiedä mitenpäin olla.

En olisi tänään vielä valmis palaamaan arkeen. Mutta ei muuta voi. Mies onneks menee iltavuoroon niin on kotona aamupäivän. 

Saadaan miehenkaa uudenvuoden olla yhdessä ilman lapsia <3 Äitini lupasi tulla hakemaan lapset sillon yökylään. Mies kyllä sillon myös iltavuorossa eikä mitään hajua että pääseekö aikasemmin sieltä vai ei. Itse menen ystävän luokse.

Tänään lähti jo osa joulukoristeista, ne ovat olleet niin kauan esillä että en jaksa kattoo niitä enään :D.


2 kommenttia:

Kiitos kommentista <3