15.12.2015

Meidän Tiistai

Tänään on kertakaikkiaan ollut ihana päivä.
Lapset herätti puol kahdeksan aikaan. Syötiin aamupalaa ja mä kävin suihkussa ja sitten puin Saralle ja Wiltsulle vaatteet. Meillä oli edessä mamma-lapsitreffit. Päätin että otan mukaani vain Saran ja Wiltsun koska ne ei koskaa pääse minnekkään. 9 aikaan herätettiin isi, joka piti lapsille seuraa että mä sain valmistautua rauhassa. Puol kympin jälkeen olin kälyn pihalla, hän ja hänen lapsi tuli meidän kyydillä mukaan treffeille. Treffeillä oli paljon mammoja ja vielä enemmän lapsia ja aika monta toooooosi pientä vauvaa <3. Vauvakuume senkun kasvaa vaikka en lisää lapsia haluakkaan. Silti sairastan varmaan ikuista vauvakuumetta. 
Oltiin siellä pari tuntia ja sitten olikin jo aika lähteä takaisin kotiin että lapset saa lounasta ja pääsee päikkäreille. Itse kävin vielä nopeasti kaupassa, niin oli tuuri että käly oli mukana, niin sai odottaa lasten kanssa autossa kun mä kipasin nopeasti kaupassa. 

Tulin kotiin tekemään ruokaa ja tyhjensin tiskikoneen ja täytin sen (vaikka olin odottanu että mies olisi sen voinnu tehdä kun kerran kotona olikin, mutta hänen mielestä oli tärkeämpää katsoa elokuvaa Julian kanssa). Ruoan jälkeen Sara meni nukkumaan ja Wiltsu meni vasta 14 aikaa. Luulen että Wiltsu yrittää jättää toiset päikkärit pois. 

15 aikaan käly tuli tähän meille poikansa kanssa, tein meille joulutorttuja. Lapsemme kävivät ylikierroksilla niin päätimme viedä heidät puistoon.
Kun oltiin puistossa niin tuleva pomoni soitti minulle ja kysyi että voinko tulla oppimaan työtä jo nyt viikonloppuna ja kävihän se. Nyt jännittää ja paljon. En ole tehnyt lähihoitajatöitä moooooneeen vuoteeen. Mutta eikai se niin vaikeeta voi olla? Ja olen nopea oppimaan. 

Puiston jälkeen mentiin kälyn luokse, hän teki meille päivällistä. Mummikin tuli sinne kahville ja lapset tykkäs <3. Ja tultiin kotiin tunti sitten. 
Lapset olivat ihan väsyneitä, eli niille iltapalaa ja iltapesut ja sänkyihin. Julia taiskin jo nukahtaa mutta Sara ja Wiltsu vähän taistelee vastaan.. Mutta luulen että ei mee kauaa niin nekin jo kuorsaa.

Itse näpyttelen tätä ja istun kynttilänvalossa.

Tämän jälkeen pitää ifolorin kautta teettää pari joululahjaa, meinasin ne jo kokonaan unohtaa..

(Kuvassa näkyy myös Saran vanha sänky joka on menossa uuteen kotiin loppuviikosta.)
Kuva otettu läppärin kameralla koska puhelimessa akku loppu


Kiitti kivasta päivästä kälyseni <3
4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. On kyl kivaa kun välillä on tekemistäkin :) Eikä vaan neljän seinän sisällä olla tai muuten vaa keskenämme.

      Poista

Kiitos kommentista <3