14.12.2015

Se fiilis..

Kun tajuaa että Joulu on jo ensi viikolla!!!!
Meinasi pieni paniikki iskeä. Puolet lahjoista vielä ostamatta ja nyt tuntuu että tulee kiire. Miksi aina käy näin? Kokonaisen vuoden tiedät että Joulu on loppuvuodesta eli sulla on kokonainen vuosi aikaa ostaa lahjat! Silti meinaa tulla kiire kun jättää kaiken Joulukuuhun. Opinkohan koskaan?
Luultavasti en! Koska en osaa kesällä ostaa joululahjoja kun en tiedä mistä lapset tykkää loppuvuodesta. Esim tässä perheessä ei ollu yhtäkää Frozenfania kesällä ja nytten niitä on kolme :D.
Lasten mielenkiinto kun loppuu ja vaihtuu aika nopeasti.
Onneksi tiedän kuitenki mitä vielä pitää ostaa. Se kuitenkin helpottaa asiaa. 

Nyt on ollut parempi fiilis kun ei ole ollut pakko kirjoittaa joka päivälle uusi postaus jouluun liittyen. Minäku niin luulin sen olevan minun juttu. Tai sitten alan kyllästymään tähän bloggaamiseen?
Rakastan tätä ja en voisi elää ilman mun blogia mutta nyt tällä hetkellä tuntuu että tämä homma tökkii, eikä mulla ole mitään mistä kirjoittaa ja pää lyö tyhjää. Toivon että tämä johtuu vain synkäst ilmasta ja joulustressistä. Toivon että uusi vuosi tuo uudet tuulet tälle blogille ja saisin sen elvytettyä taas paremmaksi. Olen aina toivonut että pääsisin pitkälle tämän blogini kanssa ja voisin kirjoittaa enemmän mielipidepostauksia, mutta ei vaan onnistu kun sillon kun pääsen konen äärelle ja minulla olisi aikaa kirjoittaa niin en millään keksi mitää tai saa ajatuksiani ulos päästäni. Puistossa kun olen lasten kanssa, voi ideoita olla vaikka kuinka paljon. Mutta sitten ne katoaa. Ehkä joskus vielä..

Viikonloppuna otettiin rennosti ja oltiin vaan. Käytiin me serkun tytön 3v kakkukahvilla.
Nyt miehellä taas iltavuoroviikko ja me käytiin tänään puistotreffeillä 3 muun mamman ja heidän lasten kanssa. Oli kyllä kivaa saada seuraa muistakin mammoista välillä. Huomenna olisi toiset mamma-lapsi treffit tiedossa ja päätin että otan mukaani vain Saran ja Williamin koska he ovat aina vaan kotona eivätkä pääsen mihinkään. Julialla kun on se päiväkoti.

 Sara pieni Frozenfani<3 - Julia sai uuden "tuolin" autossa - Cessi 3v <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3