6.12.2015

LUUKKU 5

Julkaisin eilen blogin facebooksivulle että en jaksanut millään avata bloggeria eilen ollenkaan ja että tänään aamulla tulee eilisen luukku. Pahoitteluni. Pelkäsin jo ennen joulukalenterin alkua että näin tulisi käymään, Mutta ymmärrätte varmaan että aina ei vaan ehdi eikä ole aikaa ja jaksamista.Tämän luukun aiheen idean sain  Tutipuulta. Eli 10 kysymystä joulusta.

1. Lempijouluherkku
Jouluruoka ei kuulu mun lemppareihin, mutta tykkään lihapullista, perunoista ja maksalaatikosta jotka löytyy aina meidän jouluruokapöydästä. Mutta lempijouluherkkuihin kuuluu Juliasuklaakarkit, joulutortut, piparkakut ja konvehdit.

2. Jouluperinne, jonka joka vuosi toteutan
Perinteihin kuuluu ainakin joulupuuro aamulla ja tv:eestä pyörii edes taustalla joulupukin kuumalinja.
Mutta sitten myös se että käydään mun äidillä ja miehen äidillä + isäpuolella ja miehen isovanhemmilla. Monet on kysynyt että miksi teemme tämän kaiken saman päivän aikana. Mutta miksi ei? Itse ainaki tykkään tehdä näin ja sitten voi joulupäivänä rauhottua kotona uusien lelujen kanssa.

Mitä toivot joululahjaksi?
Lahjakortteja, sisustusjuttuja, valokuvakehyksiä, rahaa, suklaata, vaatteita, kynttilöitä, aikuisten värityskirjoja, pöytäliinoja(kaitaliina), sisustustekstejä, koruja, invisibobble ponnareita ja vaikka mitä :D

Paras jouluelokuva?
Sanon että The holiday


Millainen olisi unelmien joulusi?
Semmoinen missä mun ja miehen molempien perheet oltais saman katon alla, syömässä jouluruokaa ja availemassa lahjoja, serkukset saisivat leikkiä yhdessä ja aikuiset tekisi kaiken yhdessä. 

6. Voisitko viettää joulun tropiikissa vai pitääkö jouluna olla kylmä ja lunta?

Kylmää ja lunta tietenkin!

Vähän pelkään että tänä jouluna ei tuu olemaan lunta. :(

7. Kenen kanssa vietät joulua?
Me aina vuorottelemme. Tänä jouluna menemme minun äitini luokse syömään ja sen jälkeen avaamme lahjat siellä. Sieltä lähdemme viettämään iltaa miehen äidin luokse. Ja siinä välissä miehen isovanhemmille ja mun isäpuolelle.

8. Lempi joululaulusi?


En oo kuullu tätä biisiä pitkään aikaan, se on vaan niin ihana <3 ja tuli kyyneleet silmiin kun muistelin omaa lapsuuden jouluja.

9. Milloin koristelet joulukuusen ja miten?

Koristelin sen jo ennen pikkujouluakin :D 

10. Lempi joulukoriste?


Joulupallot, kynttilät, tontut.Tänään myöhemmin tulee LUUKKU 6, kerron meidän itsenäisyyspäivästä.
PS! Joululaulykysymyksen jälkeen aloin kuuntelemaan kaikenlaisia joululauloja ja vollotan täällä :')Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3