23.12.2015

Aatonaatto

Vihdoin ja viimein huomenna on joulu! Rakastan joulua kun sen saa viettää perheensä kanssa, ja joulu on jotenki vielä kivempi kun on lapsia mukana, Lapset tekee joulun.
Tänään ollaan käyty vielä ostelemassa viimeisetkin lahjat ja viety muutamat lahjat kummilapsille ja sukulaisille.
Huomenna ollaan liikkeellä koko päivän, käydää joulukahvilla isäpuolen luona, syömässä mun äidin luona ja sitten iltaa viettämään miehen äidin luona. Mutta heti aamusta avaamme täällä kotona olevia lahjoja jotka lapset on saannut meiltä, kummivanhemmiltaan, sukulaisilta ja ystäviltä. Muuten olisin voinnu roudata ne mukaan, mutta en jaksa roudata niitä ees taas.



Pakko kertoo teille että en ollut näköjään piilottanu lahjaat tarpeeksi hyvin meidän makkariin. Päivällä huomasin että William leikkii lahjapaperin kanssa ja ihmettelin mistä sen oli saannu, kunnes löysin anopin joululahjan olevan lattialla ilman lahjapaperia.. Huoh! No onneks hänen niin eivät tiedä mitä itse saavat. Ja äsken kun mies laittoi lapsia sänkyyn niin tuli ulos niitten huoneesta oman lahjansa kanssa joka ei myöskään ollut lahjapaperissa enään. Kyllä mua vähän ketutti, kun olisin halunnu nähdä hänen ilmeen kun avaa sen huomenna. Onneksi ilahtu lahjasta kuitenki. Ja sitä en jaksa paketoida uudestaa kun jo näki sen.  Että sellaset ihanat lapset meillä (Tekis mieli jättää ne ilman lahjoja :D)

Nautin täällä takkatulesta (netflix<3)


2 kommenttia:

Kiitos kommentista <3