19.12.2014

Valitusta ja miten meni pikkusiskon siirto isosiskon huoneeseen ja vähän muutakin.

Kyllä nämä pyhät silti vähän mua ärsyttää, kun mies tekee sellasta hommaa että ne hommat pitäis saada tehtyä VAIKKA olis pyhiä välissä, esim ne joutuu jo nyt vklp aloittamaan ensi viikon duunia.
Eli mieheni on huomennakin töissä, ja jouluaatto ja päivä onneks vapaat mutta ens pe joutuu töihin ja uutena vuotena kans. Hän ei vielä tiedän uudenvuoden vuoroa, mutta jos menee niinku listan mukaan niin olisi iltavuoro, en tod aio istua kotona yksin uudenvuoden aattona!! :O lapset nukkuu ja täältä meiltä EI näe raketteja. Jotain pitää siis keksiä.

Tääkin viikko ollu todella tylsä kun miehellä siis iltavuoroviikko. Ulkona kauhea säää, kokoajan sataa ja on märkää. Onneks on käyny muutama vieras. :)


Tyttöjen huoneen "tyhjennys" on alkanut :D Tänään lähti iso ikean espedit 5x5 hylly, se ei tule mahtumaan niitten huoneeseen enään "rempan" jälkeen. Mutta tilalle tulee 4x2 hylly. Haen sen varmaankin kyllä vasta ensi vuoden puolella, on kuulemma itsemurhaa käydä ikeassa näin joulunaikaan, liikaa ihmisiä liikkeellä :D.

Tässä ovat laatikot ja lelut jotka hyllyssä olivat. Ei oikein kivaa kun ovat tolleen lattialla nyt, vielä helpompaa sotkea huone :/.

Tämä prinsessa sai isosiskoltaan silmätulehduksen, ja yritti vielä tartuttaa takaisin sen isosiskolleen, eli tällä hetkellä molemmat saa silmätippoja siihen asti että molempien silmät on terveet!


Sara on alkanu makaa vauvana lattialla :D <3

X-asennossa on hyvä nukkua!

Siirsimme Saran Julian huoneeseen keskiviikkona, eka yö ei menny nappiin, kun heräs monta kertaa itkemään. Mutta toinen yö oli jo paljon parempi, heräsi kerran. Tänään molemmat tytöt menivät äsken nukkumaan :O Julia oli nukahtaa pystyyn kun ei suostu päikkäreille, mutta aika usein nukahtaa silti sohvalle, mutta tänään ei. Ja Sarakin jätti toiset päikkärit väliin, eli alko olee aika kiukkusta porukkaa. Saanpas nauttia itse nyt omasta ajasta ja SUKLAASTA <3!
Ja huomenna edessä aikainen herätys -.-
4 kommenttia:

 1. Täällä taas miesosapuolella on yrittäjyydestään huolimatta ollut viime aikoina varsin kohtuullisia päiviä ja vapaallakin on ollut jopa kokonaisia viikonloppuja. Tosin tämä nyt johtuu ihan siitä, ettei säiden vaikutuksesta johtuen ole voinut täydellä teholla työskennellä. No, viikonloppuisin hän on taas tehnyt kaikenlaisia muita remontteja tässä pihapiirissä, ja välillä meikäläinen on ollut tästä aika käärmeissään... toisaalta hyvä, että ne hommat on nyt suurimmaksi osaksi tehty, eivätpähän ole sitten tiellä kun vauva syntyy. Tosin toi tilanne Miehen työn osalta tulee muuttumaan pakkasasteiden noustessa eli käytännössä töiden määrä lisääntyy, mikä välillä meinaa vähän pelottaa - mutta ehkäpä me nyt kuitenkin saadaan tämä kaikki sovitettua yhteen ja hyvin selvitään taas alun totuttelun jälkeen :)

  Meillä nuo yöt menee tytöillä kanssa vähän vaihdellen vaikka ovat nukkuneet yhdessä jo pidempään. Välillä toinen ei ala nukkumaan vaikka toista väsyttäisi ja siellä ne sitten molemmat villitsee toisiaan... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti miehes ei oo sitten liikaa töissä että ehtii olla kotonakin, sekun kans on tärkeetä lapsille, ainaki Julia on nyt alkanu paljon itkemään isin perään vaikka tekee normiduunia 8h. (Onneks vaihto duunia, ennen oli töissä 04-19, siinä olis sitten ollu selittämistä julialle :/)

   Mua vähän pelottaa että miten nää tytöt nukkuu /menee nukkuu kun sara oppii puhumaan jne... sit menee varmaan enemmän leikkimiseks useammin. Sarahan nyt nukahtaa heti kun laittaa sänkyyn, on aina siis ihan umpiväsyny. Julialla sitten taas ongelmia sen kanssa. Tai ollu siitä asti kun siirtyi isojen tyttöjen sänkyyn... eli 8kk sitte -.-

   Poista
 2. Miten hääsuunnitelmat edistyy? Olisi kiva nähdä blogin puolella suunnitelmia häistä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hääsuunnitelmat on vähän muuttunu, ja en ole ollu vielä valmis puhumaan asiasta enemmän täällä kun ei kaikki niistä vielä tiedä :D Kutsuissa vasta kerrotaan häistä. Mutta ensi vuoden puolella tulee niistä juttua kyllä :)

   Poista

Kiitos kommentista <3