22.12.2014

Pienissä häissä

Sain kommenttin missä kysyttiin meidän hääsuunnitelmista. En ole vielä oikein ottanu häät puheeksi blogin puolella ja ajattelin tehdä sen vasta ensi vuoden puolella.
Meillä oli suunnitteila isot kirkkohäät ja isot juhlat. Mutta se alkoi loppujen lopuksi ahdistamaan meitä molempia, budjetti, vieraat, hössötys koko asiasta.

Olimme valmiita perumaan häitä kokonaan...

Oon aina luullu että isot prinsessahäät on mun juttu ja oon suunnitellu niitä päässäni varmaan koko elämäni.. Mutta ei ne taida olla mun juttu, tai ainakaan meidän.
Aloimme puhumaan pienemmistä häistä.. Haluamme kuitenkin sanoa tahdon toisillemme ja olla yhdessä ikuisesti <3.
Sitten keksimme että voisimme mennä naimisiin poikamme ristiäisissä. Ne olisivat pienet häät, meidänlaiset häät, Missä olisi kaikki läheisimmät ja tärkeät ihmiset.

Lisää hääsuunnitelmia tulee blogiin sitten ensi vuoden puolella.
Tulen kirjoittamaan sormuksesta, mekosta, miehen vaatteista, tyttöjen vaatteista ja pojan.
Hiuksista ja meikeistä. Pysykää kuulolla ;)2 kommenttia:

  1. Eikö kuitenkin ristiäispäivänö kuulu juhlia poikaa eikä teitä? Häät saattaisivat viedä huomiota pois pojasta ja hänen juhlastaan. Muuten kyllä kiva idea samalla hoitaa molemmat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuuluu, kuuluu :) Mutta me ei haluta isoja häitä tai mitää sellasta muutenkaan. Eli siksi meidät vihitään siinä samalla. Juhlien tarkoitus on juhlia poikaa mutta siinä samalla meidät siunataa avioliittoon. Poika ei tuu saamaan mitää traumoja siitä että äiti ja isä menee naimisiin samalla. Et varmaan itekkää muista mitään sun ristiäisistä? Eli sama se mitä niissä tapahtuu samalla.

      Poista

Kiitos kommentista <3