4.12.2014

Puhelinriippuvainen

Ilman puhelinta sitä huomaakin miten riippuvainen siitä on tullu!!
Aivan sairasta miten älypuhelin voi koukuttaa näin. Vaikka olisin katsonut puhelinta sekuntti sitten, niin silti pitää kattoo että onko siihen tullu jokin ilmotus facesta tai instasta. Ihan kun ne ilmotukset ei pysyis siellä siihen asti että oikeesti on aikaa kattoo puhelinta.
En haluaisi olla näin riippuvainen oikeesti mun puhelimesta. Sit kun saan/ostan uuden puhelimen voisin tehdä niin että ainaki poistaisin facen siitä. Säästyisi paljon aikaa muille asioille, niinku lapset ja siivous.

Olen saannut tänään paljon enemmän aikaan kun mitä yleensä saan. Olen leikkinyt tosissani lapsieni kanssa, kun yleensä istun siellä tyttöjen huoneessa puhelin kädessä ja "leikin". Tänään oon oikeesti keskittyny siihen leikkiinkin kun ei ole ollut puhelinta mitä räplätä.

Lupaan lapsilleni ja itselleni olla vähemmän somessa/puhelimessa
tästä lähtien.
Haluan olla lapseni kanssa nyt vielä kun ovat pieniä ja lapsia <3

MUTTA
Kännyni on minulle paljon muutakin kun some! Esim KAMERA! PUHELIN millä voi soittaa! Tänään olisin monta kertaa tarvinnu kameraa ja puhelinta mistä soittaa kun taas jotain tosi tärkeetä asiaa miehelle :D. En todellakaan muista kaikkea kertoa kun hän saapuu kotiin.

Mutta joo pointtini tällä postauksella oli kuitenki se että mua oikein hävettää miten riippuvainen olen somesta ja miten paljon aikaa se vie minulta pois. Hyi minua!

Muita some/puhelinriippuvaisia?6 kommenttia:

 1. Musta tuntuu että mulla on sama ongelma tietokoneen kanssa – välillä oikein käsken itseäni että nyt se kone pois! Ehkä pitäisi viettää netitön viikko, vois tehdä hyvää...

  <3 Hannele
  http://www.rakkaudellahannele.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikon tauko facesta, blogista ja muista nettisivuista ;)

   Poista
 2. Olen riippuvainen!! Vilkuilen puhelinta koko ajan, ja jonkun puuhan ohella kirjaudun faceen tai instaan aikas monta kertaa päivässä, tai kyttään s-postia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lohduttavaa kuulla etten ole ainut, vaikka vähän arvasinki että en ole.

   Poista
 3. Puhelinriippuvainen täälläkin. Nytkin nukutan poikaa, eli selaan facebookia... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillonku nukutan esikoista en voi olla puhelimella.. :D istuisin viel kauemmin siellä senkaa.

   Poista

Kiitos kommentista <3