31.12.2014

Supistuksia

Tänään heräsin vähän 8 jälkeen ja heti alkoi supistelemaan, kipeitä olivat ja säännöllisiä, tulivat n. 10-15 min välein. Odotin kokoajan että loppuisivat, välillä tuntuikin että loppuvat... mutta sitten taas jatkuivat. ei ees panadol auttanu. Päätin sitten soittaa neuvolaan ja kysyä että mitä tehdä, hän pyysi minua soittamaan äitipolille joka taas ohjas synnytysosastolle :O. Siinä vaiheessa rupesi pelottaa.
Käskivät tulemaan näytille, ja siellä sitten menikin äsken 3h. Käyrällä olin, aluksi piirsi tosi napakoita supistuksia ja kätilö sanoi että saa nähä pääsenkä kotiin, mutta sitten alkoivat helpottamaan, ja minäkin helpotuin siitä, jess ei vielä vauvaa!
Sitten tehtiin sisätutkimus, kaikki oli hyvin. Pehmee mutta kiinni. Vauva ei ole siis tulossa ainakaa nyt vielä ulos. Mutta takas pitää mennä jos taas tulee. Hmm.. mitenii taas? edelleen tunnen kipeitä supistuksia, ei ehkä niin säännöllisiä. 

Lääkäri ultrasi kans ja vauvalla kaikki hyvin. :)
Painaa tällä hetkellä 2kg <3 ja voi hyvin.
Ja hän katsoi samalla vauvan tarjonnan, ja vauva on pää alhaalla <3 JEIJ!

Pääsin onneksi kotiin ja kaikki siis oli hyvin.


Mies lähti iltavuoroon ja minä jäin kotiin tyttöjenkaa. Ajattelin ottaa rauhallisesti ja en rehki liikaa ollenkaan tänään. Eli tänään meillä tulee olee sotkusta, kai se on sallittua? :D
Toivotaan että mies pääsee kotiin ees jotenki ihmisten aikoihin että päästää tyttöjenkaa viettää uuttavuotta edes vähäsen :)


4 kommenttia:

 1. Huh, onneksi selvisit säikähdyksellä! Nyt vaan rauhassa oloa ettei lähde taas tulemaan supistuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks! Meille ei nyt sopisi mitenkää että vauva tulis näin aikasin maailmaan.

   Poista
 2. Hui sentään!!! Pysypä poju masussa vielä kiltisti!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vielä saisi kyllä pysyä :) Olipas rankka uusvuos kun vähän väliä tuli suppareita.

   Poista

Kiitos kommentista <3