30.10.2014

Todennäköisesti pissatulehdus

Eilen kävi pieni äksidentti kun munhan piti pissata purkkiin ja viedä pissanäyte neuvolaan. Aamulla kun heräsin niin Julia leikki vessassa ja oli tunkenu mun pissatestijutun veteen sehän tarkotti sitä että testi oli pilalla.. -.- Minä sitten soitin neuvolaan 8 ja kerroin tästä ja sanoin että voisin olla pissaamatta 4h ja tulla neuvolaan tuomaan uuden pissanäytteen. Kun olin pidättäny 2-3h alkoi olla olo tukala, ja vatsa sen verran kipee. En tiennyt enään miten kävellä ilman että vatsaan sattu. Sitten oli vaan pakko lähteä vessaan. Laitoin sitten neuvolaan viestiä että haen sieltä uuden purkin ja tuon seuraavana päivänä uuden testin.

Tänään vein sitten uuden näytteen neuvolaan ja kerroin miten kipee maha on aika usein ja varsinkin jos joudun pidättää pissaa, neuvolatäti sano että aika varma pissatulehdus. Pissassa proteiini oli tänään kolmella plussalla. Neuvolatäti sanoi että soittaa huomenna tuloksista ja että varmasti joudun aloittaa ab-kuurin. Menin sitten kotiin ja tunti siitä niin neuvolalääkäri soitti minulle ja halus jutella tästä, oli hänkin sitten aika varma että pissatulehdus ja kirjoitti minulle heti sähköisen reseptin ab-kuurille, parempi aloittaa heti kun odottaa viikonlopun yli kun voi olla että vastaukset tulee vasta maanantaina. No tänään haen sitten ab-kuurin ja aloitan sen heti, ja toivon todellakin että mahakipu lähtee samalla ja tää kokoaikainen vessahätä.


Mansikkapirtelöä
Eilen käytiin kans katsomassa serkun kissanpentuja <3Pikkuveljelle vähän lisää vaatteita <3

6 kommenttia:

 1. Suloisia vaatteita? Mistä ne on?
  Voi toivottavasti ab auttaa ja mahakivut helpottaa, virtsatientulehdus on salakavala kun on välillä nii huomasmattoman oireeton :( voi hoitamattomans levitä munuaisiin ja olla vaarallinenkin, onneksi sait nopeesti lääkkeet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysin ne kirpputorilta :)
   Joo onneks sain lääkkeet nopeesti :)

   Poista
 2. Ei vitsi sä oot tehny kivoja löytöjä kirppikseltä! Ääh mä en ikinä löydä kirppiksiltä mitään :D pakko lähtee taas joku päivä kattelee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. FB-kirppikset on parempia kun live-kirppikset ;)

   Poista
 3. Hauska sattuma, kun ajauduin toisen blogin kautta tänne sun blogiin ja näinkin kuvan tutunnäköisistä vaatteista, ostit varmaan multa nuo! :D Pikkuveljeltä toiselle.. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3