21.10.2014

Rv 22 + kuulumisia

Vähän kuulumisia tähän väliin.
En muista minä päivänä ollaan tehty ja mitä eli kuvina kerron vaan jtn mitä ollaan tehty.. Syytän tästä raskausdementiaa :D. Hyvä puoli olla raskaana "kokoajan" voin aina syyttää sitä. 

Herkuteltiin miehen kanssa :P
Löysin FB-kirpparilta Saralle farkkulegginsit, nyt mammalla, Julialla ja Saralla on samanlaiset ;)
Ollaan käyty moikkaamassa meijän kisua <3 Joka on nyt n. 6vk ikäinen <3Molemmat tytöt ovat flunssassa ja nyt se on iskeny muhunki. Ja miehellä oli tänään kuumeinen fiilis ja mitattiin hänen lämpöö ennenku meni töihin ja mittari näytti 37,5. Mieheni kuuluu niihin jotka ei kipeenäkään jää kotiin. Hän otti vaan buranaa ja lähti töihin. Eikä ole siitä sen jälkee kuulunu vaikka sanoin että tulee heti kotiin lepäämään jos alkaa ees vähän tuntumaan siltä että kuume nousee.


Tänään mennään raskausviikolla 22+0. Masu kasvaa ja aika juoksee. Poika potkii vaan useammin ja kovemmin kokoajan ja supistuksia tykkää tulla. :/ Kuitenki onneks vielä harvoin ja vain muutama peräkkäin. Kerron kuitenki asiasta huomenna neuvolassa. (Huomenna tulee siis neuvolapostaus)
Oon laittanu paljon Saran liian pieniä vaatteita myyntiin ja aikas hyvin on mennykkin. Tänään vein 8 pakettia postiin. Ja lisää vien vielä huomenna kunhan asiakkaiden rahat ovat tulleet mun tilille. Näillä rahoilla ostamme pikkuveljelle vaatteita <3 Oon ihan hulluna poikien vaatteisiin vaikka se alussa oli vaikeeta. Mutta niitä on kyllä paljon ihania <3 Ja tässä joku päivä tulee paketti kotiin missä on pienen pojan vaatteita joita ostin kaveriltani :) Laitan kuvia niistä sitten, pääsette tekin innostumaan :D.


Tänään käytiin vaunukävelyllä ja niin myös Juliakin. ;)

Huomiseen!

- Diana

4 kommenttia:

 1. Ihanat nuo nukenvaunut, pitäisi kanssa hankkia tytöille jotkut isommat :)

  VastaaPoista
 2. Ihana maha! :) poikien vaatteet on kyllä ihania, mutta valikoimaa on yllättävän vähän kaupoissa ja kirppareilta ei enää 92 koon jälkeen meinaa löytää mitään vaatteita. Mutta pieniä kokoja löytyy kyllä hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ja kamalaa eli jos saattaa löytyä nyt jo yli 92 nii pitää hamstrata

   Poista

Kiitos kommentista <3