14.10.2014

Mikä vaivaa?

Mitä meidän pientä prinsessaa vaivaa? :/
Nyt on jo yli viikon nukkunut yöt tosi huonosti, herää kokoajan huutamaan, nukahtaa kyllä heti tutin kanssa tai maidon mutta herää vähän ajan pääst taas huutamaan. Jos annan särkylääkkeitä niin nukkuu vähän pidemmän pätkän ilman huutoa. Mutta sitten kun vaikutus loppuu niin herääminen taas alkaa. Olin ihan varma alussa että hampaat tulee. Mutta ne ei ole vieläkään tulleet läpi ja Torstaina liittyi seuraan myös kauhea yskä ja nuha. Niitähän ilmenee kans jos hampaat tulossa. MUTTA jotenki epäilen että tämän takana on jotain muuta, niinku esim korvatulehdus. Nyt hän on myös muutaman päivän kitissy myös päivällä. Mikään ei oo hyvin ja viihtyy enimmäkseen sylissä.


Eilen käytiin lääkärissä näyttämässä korvia ja lääkäri sanoi että korvissa aika paljon vaikkua ettei näe kunnolla mutta että ehkä jtn punasta näkee. Soitti sitten toiselle lääkärille joka tuli katsomaan ja sanoi kans että tosi paljon vaikkua ettei näe kunnolla mutta että terveet on!
Miten ne voi päättää että ne on terveet jos ne ei edes näe kunnolla niihin????!! Sanonpa vaan.
Oon kuullu että lääkärit putsaa korvaa niin että näkee, mutta ei nämä vaan.
Millonkohan opin että tonne arvauskeskukseen EI kannata mennä..

Meillä on huomenna Saran hammaslääkäri niin kysyn sieltä että onko hampaita tulossa jotka voisivat nämä yöhuutoihin vaikuttaa ja jos ei.. Niin meen päivystykseen suoraan. Siellä osaavat tutkia paremmin, ja en mene edes kotiin sieltä ennenku putsaavat ja tutkivat! Tai sitten keksivät jonku muun syyn Saran yöhuutoihin. Mä olen niiiiin väsyny jo heräämään kokoajan! Ja Sarakin on väsyny. Raukka nukkunu aina yönsä läpi ja nyt selvästi joku pipi :(Onko täällä ketään joka on käyny lääkärissä korvatulehduksen takia ja sitä ei oo ollu vaikka myöhemmin tullu esiin että on sittenkin ollut?!

- Diana

9 kommenttia:

 1. Voi että, jaksamista! Rankkaa tuommoinen.

  Minkälaista se yöhuutaminen on? Meinaan että onko tyttö kuitenkin huutaessaan ihan hereillä vai vaikuttaako edelleen nukkuvan? Voisko vain nähdä jotain pahaa unta, mielikuvitusta kun kuitenkin jo alkaa olla?

  Tai sitten ne voi kyllä olla ne hampaatkin. Hankalaa, kerro kun jotain selviää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä hereillä. Lapset on hankalii pienenä kun eivät osaa kertoa mihin sattuu :(

   Poista
 2. Hampaat voi vaivata vaikka kuinka kauan, meillä ainakin itketään noin 3 viikkoa - kuukausi yhtä hammasta... Ja rankkaa on, taas on yksi poskihammas tulossa. Mutta voisiko olla esimerkiksi pissatulehdus? Sehän oireilee aika samoin. Erään tutun lapsi itki yöt ja äiti epäili korvatulehdusta kun huuto väheni jos antoi buranaa (mikä lievittää tulehdusta), kun taas panadolilla ei ollut juurikaan vaikutusta. Verikokeissa huomattiin crp:n olevan koholla ja korvien puhtaaksi toteamisen jälkeen todettiin virtsatietulehdus ja vauva sai antibiootit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näköjään voi. Itellä ei oo kokemusta. Viimeksi valvo yhden yön per hammas.

   Pissatulehdusta en oo osannu epäilläkkään. Esikoisella kerran ollu. Mut hänellä oli kans korkee kuume. Odotan huomisee kun meillä on hammaslääkäri jos se osais auttaa. Muuten pitää taas lähteä lääkärille

   Poista
 3. Yskä, nuha ja huuto on ainakin ollut meillä korvatulehdus ja kuume myös mutta ei aina. Molemmat mun lapset on ns korvalapsia ja putket on molemmilla. Kannattaa mennä yksityislääkärille näytille, ne ainakin putsaa korvia niin että sinne näkee kunnolla tai sitten voit itse laittaa korvaan ceridal öljyä, niin se vaikku tulee pois sieltä. Me laitettiin kans yöksi oro-jotain korvatippoja, ne puuduttaa korvia niin että sai ainakin yön nukkua! Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Meilläkin yksityisellä kyllä putsas... Outoa ettei putsaa ?!? Sano seuraavalla kerralla että putsaa ennenkuin antaa tuomion ! Tsemppiä (:

  VastaaPoista
 5. Eller så putsar du själv? :D -M

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3