24.10.2014

Sara 1v kehitys

Syöminen
Olemme alkaneet antaa Saran kokeilla syödä itse, se on aika sottaista hommaa ja Sara ei vielä kokoajan hoksaa miten lusikkaa saadaan suuhun silleen että ruokakaan ei ole tippunut lattialle matkalla. Mutta harjoitus tekee mestarin. Syöttämällä syö vielä tosi hyvin kanssa, kipeenäkin ruoka maistuu hyvin.

Nukkuminen
Sara menee illalla nukkumaan 19-20 aikaan, joskus taistelee vastaan ja joskus nukahtaa heti. Mutta useammin heti. Sara menee ekalle päikkäreille lounaan jälkeen eli 11-12 aikaan. Joskus voi väsyä jo 10 aikaan jolloin saa lounaan kun herää. Sara nukkuu nämä päikkärit n. 1-2h. Toisille päikkäreille Sara menee päivällisen jälkeen eli noin 16 aikaan ja nukkuu 30min-1h. Joskus nämä päikkärit jäävät väliin ja sillon varsinkin nukahtaa heti illalla kun sänkyyn laittaa.

Kehittyminen
Sara oppi kävelemään 11,5kk iässä ja nyt kävelee jo tosi hyvin ja tukevasti, toki joskus lähtee tasapaino ja hän kaatuu. Sanojakin tulee kuten, mamma, pappa, lamppa, brummbrumm, Sara, Kissa, Tacktack. Uusin juttu on että kaikkea pitää osoittaa etusormella ja sitten sanoo jonkun sanan omalla kielellään :D. Sara oppi nyt kans ajamaan potkuautolla. Osaa mennä eteenpäin ja taaksepäin ja kääntää autoo siihen suuntaan mihin haluu.

Vaatekoko: 74-80
Vaippakoko: 6, siksi että Julia käyttää niitä.. En jaksa raahata kotiin kahta eri pakettia :D


- Diana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3