8.10.2014

Kuume

Eilen illalla iltapala ei maistunu Julialle. Mentiin sitten hampaanpesulle ja hän oli ihan tyytyväinen, ehkä vähän väsynyt. Sitten laitettiin vaippa päälle ja mentiin sänkyyn. Luin hänelle iltasadun niinku joka ilta. Sitten paijasin häntä hetken ja huomasin että otsa oli kuuma. Kysyin että onko pää kipee ja Julia vastasi että on. Mittasin kuumeen ja mittari näytti 38,5.
Ajattelin että en anna vielä lääkettä kun oli muuten ihan kunnossa. Julia sitten nukahti heti ja heräsi ekan kerran 23 aikaan ja sillon kuume oli noussu 38,9. Päätin antaa lääkettä että saisi nukuttua.
3 aikaan yöllä heräsin siihen että joku oksentaa meidän makuuhuoneessa. Julia oli tullu meidän viereen ja oksens sänkyyn ja lattialle. Aloin sitten siivoamaan ja Julia suihkun kautta omaan sänkyyn nukkumaan. Julia ei tuntunu niin kuumalta niin en edes mitannu.
6 aikaan Julia taas heräsi ja oli tulikuuma, mittasin kuumeen ja oli 39,4. Annoin lääkettä ja hän jatkoi unia. Ja heräsi sitten 8 aikoihin. Aamupalan söi onneks hyvin ja ei ollu niin kuuma mutta mittasin kuitenki ja oli 37,8.
Julia on maannu sohvalla koko aamun ja kattonu piirrettyjä. Minä kävin kaupassa ja ostin samalla Julialle "herkkuja" jos ruoka ei maistu (banaaneja, naksuja ja jugurtteja). Tunti sitten kuume oli taas noussu 39. Annoin lääkettä. Hän ei halunnut lounasta. Ja menikin äsken nukkumaan.

Muita oireita kun kuumetta ei ole. Ihan ekaksi epäilen enterorokkoa koska sitä on liikkeellä. Mutta pitää nyt seurailla ja katsoa että miten vointi etenee.

Mamman pikkunen on ihan raasu <3


Kuva on eilisestä mutta aika samat oltavat tänään.

- Diana

6 kommenttia:

 1. Noin se alkoi meiläkin, oli kyllä kauhea tauti :/ siitä on nyt kuukausi ja lasten jaloista irtoaa vieläkin ihoa.. Onneksi se meni aika nopeasti ohi :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos. Kuume ei enää edes laske lääkkeillä ja äsken oli 39,8 astetta :( Annoin uudestaan lääkettä niin saa nyt nähä.

   Poista
 3. Meillä oli enteroa ja se alkoi ihan samalla tavalla, oli kyllä ikävä tauti mutta onneksi se meni aika nopeast ohi :/. Kuumeen jälkeen nousi näppylöitä joka kutisi niin että piti viedä tytön lääkäriin että sai lääkettä niin että sai edes yön nukkua. Siitä on kuukausi ja nyt iho irtoaa jaloista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ei tulis meille noin pahana jos ees on se. :/ Kuullostaa ikävältä :/

   Poista

Kiitos kommentista <3