15.10.2014

Syy Saran yöheräilyyn

Syy taisi löytyä, ja ei ole korvat, vaan ne hampaat!
Meillä oli tänään Saran 1-vuotis hammaslääkäri. Ja siellä näkyi hyvin miten NELJÄ ylähammasta puskee nyt läpi ja sitten yksi iso hammas. Ikenet oli niiiin turvonneet ja tulipunaset ja niiin kipeen näköiset. :( SAttui nähdä tuo. Raukka pieni kun niiiin monta hammasta samaan aikaa tulee.
Eilen Saralla oli suussa vielä 2 hammasta, mutta tänään hammaslääkärissä niitä olikin 3. Ja kaikki alhaalla keskellä vierekkäin.

Särkylääkettä vain yöksi niin että saa nukuttua. Mamman pikkunen <3

- Diana

3 kommenttia:

  1. Onneksi syy selvisi! Minäkin olen kerran käyttänyt poikaa lääkärissä kun epäilin korvatulehdusta mutta syy oli hampaissa. Itsellä puskee juuri viimeinen viisaudenhammas läpi ja voi jestas tätä särkyä.. Eli voin kyllä uskoa miten sattuu noita pieniä!

    VastaaPoista
  2. Voi pikkuista! Hyvä että syy kuitenkin selvisi, niin oireisiin on helpompi suhtautua ja niitä voi vähän lievittääkin... Minä sain taas taannoin uuden viisaudenhampaan ja siis se kipu oli sellaista, että ajattelin, että hampaassa on reikä. (Aiemmin näin nimittäin oli, joten päätin käydä tarkistamassa.) No, ei ollut, vaan hammas oli tulossa läpi... Kirjoittivat särkylääkettä ja hampaan puhjettua se kipu kyllä meni ohi sitten, mutta tosiaan, enpä ihmettele minäkään miksi pienet ovat niin kiukkuisia jos noin kovin särkee :(

    VastaaPoista
  3. Itse en tiedä miltä tuntua saada hampaat läpi koska mun viisauden hampaat on tullu kivutta läpi. Mutta voin uskoa että on kipeetä kun näin miltä saran ikenet näyttivät :(

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3