19.8.2012

Tuparit

Eilen oli todella hauskaa tupareissa, en muista millon viimeksi olisin tanssinut kotibileissä, tanssittiin siellä pihalla ja meillä oli todella hauskaa.
Sitten Ida oli leivonnut voileipäkakun Andersia varten kun hänellä maanantaina synttärit, niin laulettiin hänelle.

Yhdessä vaiheessa minulla meni hermot kun siellä oli yksi henkilö joka on useasti haukkunut mun kaveria läskiksi, ennen olen vain sanonut hänelle että niin ei todellakaan saa sanoa.
Mutta eilen sitten pimahti päässä kun hän taas alkoi haukkua.. Nousin ylös tuoliltani ja hakkasin sen jätkän ja revin sen tuolin pois alta ja löin sillä ja ruokin hiekkaa suuhun, ja vähän ajan päästä sisällä sain hänet pyytämään ystävältäni anteeksi. Toivottavasti nyt olisi oppinut jotain, mutta ei ollut, myöhemmin illalla sama homma jatkui, mutta ystäväni itse löi häntä!
Myöhemmin lähdettiin baariin ja olin jopa tanssimassa, sitten tuli huono olo ja halusin kotiin, niin Miika vei minut kotiin.

Tänään mummi toi Julian 13 aikaan kotiin. Ja tänään ollaan vaan oltu kotona ja Marietta on ollut täällä koko päivän ja Ida ja Timokin kävivät ja Ida oli ostanut Julialle pitkähihasen paidan :)

Tilattiin pizzaakin ja kateltiin yksi leffa.

Nyt vaan ollaan ja kohta voisi mennä nukkumaankin kun alkaa olla pieni väsy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3