21.8.2012

Ajelemassa.

Suunnitelmat ei mennyt ihan niinku piti, Olin todella laiskalla tuulella ja väsynyt koko aamupäivän, mutta 12 kun Mankku sillai puoliksi nousi, niin kysyin että haluaako että teen meille kotiruokaa? Hän tottakai halusi, eli rupesin tekemään kanaa, riisii ja currykastiketta, oli todella hyvää kun ei ollut vähään aikaan sellaista syönnyt. Sen jälkeen laitettiin Julia päikkäreille ja ajattelin että voisi itsekkin mennä kun oli niin väsy ja täynnä ruoan jälkeen, Heräsin tuossa vähän ennen kello 15, ja muistin että minunhan piti mennä Maggiksen luo, laitoin viestiä etten varmaan jaksakkaan tulla, ja Julia vielä nukkuikin.
Marietta soitti vähän ajan päästä ja kysyi että voiko tulla kahville, ja Mankku sano hänelle että käy.
Sitten kun hän tuli hän sanoi että tänne tulee joku toinenkin vähän ajan päästä, menin panikkiin että KUKA?! Hän ei suostunut kertomaan, eli mä jouduin tekee sellaisen nopean siivouksen täällä että kehtaa ottaa jonkun kylään :D. Se salainen vieras olikin IDA :).
Päätin sitten että me voitais kaikki lähteä Maggikselle. Eli odotettiin että Julia heräis joka sitten heräsi 16 aikaan, sen jälkeen lähdettiin sitten Maggiksen luo. Oltiin siellä vähän aikaan, ja katsottiin Salkkaritkin siellä.
Sitten lähdettiin Jakariin, kun Idan piti hakea sieltä kakkupohja systeemin. Sen jälkeen ajeltiin vähän ympäri Porvoota ja sitten Ida vei minut ja Julian kotiin että saisin Julian nukkumaan, Joka äsken vielä tuolla sängyssä jotain väänteli ja käänteli ja jutteli nalleille. Nyt on hiljaa, eli tais ehkä nukahtaa, JESS! Mamman oma aika siis voi alkaa ja aion kohta alkaa kattoo Greyn Anatomiaa.
Mankku on taas yövuorossa.
Oli muuten ihanaa herätä aamu 7 kun oma kulta tuli kotiin ja herätti minut halaamalla <3

Julia muuten lupasi minulle äsken että nukkuu vähän pidempään huomenna kun sai olla näin kauan hereillä :) Toivottavasti pitää lupauksena!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3