1.8.2012

Tiistai-Keskiviikko

Juu, eilen en ehtinyt kirjoittaa..
Eilen sain taas vaihteeksi nukkua pitkään (11:30) Silloin sain herätä silleen että kun avasin silmät näin heti ensimmäiseksi Julian hymyn <3 Sellaiseen voisin herätä joka aamu.
Julia heräsi jo 7 aikoihin, eikä Mankku saannut häntä päiväunille, enkä minäkään, niin päätin että lähdetään vaunuilemaan, jos vaikka Julia saisi unta sitten, Niinkun myös saikin. Käveltiin kauppaan ja takaisin.
Kotiin tultuamme lähdimme Kråkööhön Timolle ja Idalle, Ida valitettavasti joutui heti lähtemään töihin. Laitoin Julian siellä vaunuihin nukkumaan ja ajattelin että nukkuu varmaan tosi kauan kun saa nukkua ulkona, toisin kävi.. Julia heräsi 20 minuuttia myöhemmin.


Näin nättinä olimme.
Söimme grilliruokaa ja sen jälkeen Julia alkoi olee känkkäränkkä ja väsynyt, niin lähdimme kotiin. Annoin Julialle iltapuuron ja sen jälkeen meni nukkumaan.

Tänään sain nukkua 9. Mankku heräsi Juliankaa 7 aikoihin ja sai hänet päikkäreille 8 aikoihin ja tuli itse takaisin nukkumaan.
Minä heräsin 9 siihen että Julia heräsi.
Leikin Julian kanssa ja Marietta tuli meille tuossa puol 11 aikaa, kun lupasimme viedä hänet töihin, kun samalle kävimme vakuutusyhtiössä.
Sen jälkeen tulimme kotiin ja Maggis ja Elias tuli meille leikkimään. Julia meni nukkumaan vähän ennenkun he tulivat ja nukkui ennätyspäikkärit (3 tuntia!!!!!!!!!!!)
Tein meille ruokaa kun Maggis lähti kotiin , Uunilohta ja perunoita. Nam!
Sitten katsoin Salkkarit. Ja päätin että laitan Julialle puuroo 19 aikaan, mutta Julia alkoi olemaan niin väsynyt jos vähän ennen seitsemää, niin annoin maitoo ja laitoin nukkumaan. Nukahti heti.
Sit lähin parvekkeelle tupakalle, ja heti ku olin ottanu ekan hatsin niin ukkonen jyräsi niin kovaa että meinasin juosta tupakan kanssa sisälle kun pelästyin niin..
Mistä se ukkonen noin yhtäkkiä tuli.. Poltin nopeasti röökin loppuun ja menin sisälle katsomaan miten Julia pärjää.. Julia nukku kun mitään ei olis tapahtunu, ja yhtäkkiä jyräsi taas ja Julia säikähti niin että hyvä ettei lentänyt sängystä ylös.. Mutta onneksi nukahti yhtä nopeasti. Pelästyin kyllä enemmän Julian säikähdystä kun ukkosta.. Kun rupesin miettimään että jos Julia pelästyy niin pahasti että sydän lopettaa lyömisen tai jotain :/.
Pari kertaa jyräsi samalla tavalla, mutta sitten loppui.. Oudointa tuossa ilmassa oli se että samalla kun oli ukkonen niin aurinko paistoi.  
Julia sunnuntaina rannalla

Olispa jo lauantai.. Tahtoo lomalle!

PS!
Ai niin..
Marietta lukee tätä blogia joka päivä ja halusi että kerron teille kuka hän on :D
Marietta= Mankun sisko, eli Julia täti. Marietta on 17 vuotias kohta 18.. Hän käy nyt autokoulua kotiopetuksella. Hän ei puhu mistään muusta kun siitä.
Hänellä on vaalea tukka, tumma alta ja liila/pinkki raita sivulla.
Hän asuu ihan tässä meidän naapurissa, eli vapaa-ajalla hän hengailee meillä.
Toivottavasti hän on nyt tyytyväinen kun kerroin että kuka hän on :D

Marietta-täti ja Julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3