13.8.2012

Känkkäränkkä Julia

Oho, en ole taas kirjoitellut hetkeen..

Lauantaina meidän piti Mankun kanssa tehdä tosi pitkä lenkki, mutta ei päästy kun ulos isolle tielle, niin muutin mieleni ja mentiin Maggiksen ja Andersin luo aamukahville.
Siellä ne oli juuri heränny, mutta kello olikin vain vähän yli 9 aamulla.
Julia nukkui vaunuissa vielä niitten sisällä mutta heräs ehkä puoli tuntia myöhemmin ja sitten pääsi leikkimään pikkuserkkunsa kanssa, Elias näytti minulle taitojaan, miten hienosti konttaa ja miten hienosti osaa kävellä kävelykärryn kanssa, siitäki tullut niin iso poika (9kk).

Sitten lähdettiin kotiin  ja minä aloin valmistautua iltaa varten, kun tiesin että kestää valita vaatteita :D.
Ekaks laitoin vihreän mekon ja meikkasin jne.. Mutta sitten viime tingassa olinkin sitä mieltä että mekko oli liian hieno, nii laitoin legginsit ja valkoisen topin ja sitten hienon valko/musta raidallisen t-paidan päälle ja vyön.
Johanna tuli siinä puoli 5 aikaan meille.. Ja vähän yli 5 lähdettiin kaupunkiin päin ja Mankku ja Marietta jäivät meille ja Julia tietenkin.
Oltiin jo puoli 6 ravintola Rafael´s steak housen ulkopuolella missä meidän piti nähdä, ja odotettiin että kello ois lähempänä 6 niin mentiin sisälle.
Oli tosi mukavaa kuulla mitä muut on tehneet yläasteen jälkeen ja mitä niille muuten kuuluu.
Tuli kyllä ikävä Yläasteaikaa (siis kun kävin vielä Porvoossa koulua).

Aika meni tosi nopeasti eteenpäin ja yhtäkkiä kello olikin jo 23.. Sitten tiemme jakautui TAAS JÄLLEEN, mutta päätimme että tämä pitää tehdä uudestaan ensi vuonna :).

Tulin kotiin ja Mankku oli vielä hereillä, Ja Julialla oli kuulemma ollut pikkasen känkkäränkkä ja mennyt nukkumaan vasta 20:30.
Oltiin hetken hereillä siinä ja sitten lähdettiin nukkumaan.

Sunnuntaina sain taas nukkua koska heräsin Julian kanssa yöllä.
11 aikaan kun oli Julian ruokaaika niin laitoin kuten aina puoli purkkia ruokaa ja lämmitin (kasviksia) Julia söi kaiken ja näytti siltä että voisi haluta vielä lisää, ajattelin että annan hedelmäsosetta lisäksi vielä, söi puoli purkkia sitä ja sitten joi vielä 150ml maitoa päälle, Taisi neidillä olla kova nälkä :D.
Sen jälkeen päikkäreille ja nukkui jopa 2h ja 45 min joka on kyllä ennätys tähän asti :)
Sitten laitoin Julialle mekon päälle ja lähdettiin ajamaan Koskenkylän suuntaan koska meidät oli kutsuttu Kristan tyttären 3-vuotias synttäreille, Olin ostanut hänelle tusseja ja värityskirjan ja tarroja :) Onneks näytti edes siltä että tykkäs lahjoista kun heti piti päästä värittämään.
Siellä saatiin maistaa Kristan omatekemää täytekakkua joka oli parasta täytekakkua mitä olen koskaan syönyt.
Sitten lähdettiin sieltä kaupan kautta kotiin ja Ida-kummitäti tuli kylään ja toi Julialle boleron ja bodyn. Ja Marietta ja Dannekin tulivat kahvilla käymään ja myöhemmin myös Timo ja Mikael.

Tänään noustiin molemmat 4:45, nukkuttiin hieman pommiin kun 4 piti herätä, Mankulla oli duunipäivä edessä, ja me lähdettiin Julian kanssa Helsinkiin mummon luo.
Julialla oli koko aamupäivän joku hirvee känkkäränkkä -.- Oli ihan kun sillon pienenä kun vain huusi ja huusi :(. Eikä nukkunutkaan hyvin eikä syönnyt.
Äitini väitti että hän halus soseruokaa, niin annoin jo puol 11 sitä, ruokailuhetken aikana kaikki oli hyvin mut huuto jatkui taas sen jälkeen.
Puoli 2 aikaa lähdettiin bussilla keskustaan koska meillä oli mammatreffit edessä :)
Siellä oli taas hauskaa, ja oli niin kiva nähdä muita mammoja ja vauvoja :). Ja Juliakin viihty hyvin ja oli tyytyväinen.

5 aikaan oltiin taas kotona mummolla ja siellä minä sain uunikalaa ja uusiiperunoita. Ja Mankulla oli pitkä päivä ja tuli vasta 6 aikaan. Sitten alettiin ajelee kotiinpäin ja Julia saatiin nukkumaan heti.
Olen tässä nyt harjoitellut huomista teoriakoetta varten ja netissä menee hyvin kun pääsen läpi joka kerta, eli toivotaan että huomenna menee yhtä hyvin :P

Se oli sitten kaikki tältä päivältä. Moikka moi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3