7.1.2016

William taas kipeenä + muita kuulumisia

En muista että tytöt olisi koskaan olleet näin pahasti kipeenä vauvoina tai muutenkaan.
William nimittäin valvoo ja herää ainaki kerran tunnissa itkemään/yskimään/oksentamaan. No nyt ei oo onneks yöllä oksentanu, mutta eilen kerran päivällä ja monta kertaa illalla. Wiltsulla on niin paljon limaa keuhkoissa että siksi oksentaa. Eilen ei suostunu lounaan jälkeen syömään mitään. Onneks joi maitoa kuitenkin. Eilen nousi myös kuume. Annoin yöksi buranaa ja kuume pysyi poissa koko yön ja nousi taas aamupäivällä. Aika kiukkunen on. Mutta varmasti raskasta pienelle. Ventolinea menee taas että avatuis. Toivottavasti paranis pian. Käy sääliks kun vauvat sairastaa :( Ne on nii reppania. Ja oma jaksaminen on aika nollassa. Onneks Julia menee huomenna päiväkotiin niin vähän helpottaa. Tytöt hyppii tääl muutenki jo seinille kun eivät pääse ulos, mutta en ole uskalltautunu ulos noitten kanssa tonne pakkaseen. Ja Williaminkaa varsinkaan. Naama jäätyy jo kun kävelet autolle.

William seisoo jo hyvin ilman tukea lattialla, mutta vaikka varmasti osaisi ottaa askelia, niin ei uskalla, hyvin kävelee vaikka pitäisi vaan mun sormesta kiinni, mutta ilman mitään ei uskalla kävellä. Ehkä kohta..

Body H&M - Housut Newbie - sukat ?

Ulkoiletteko te näillä pakkasilla? Jos ette, mitä sisäleikkejä ootte keksiny? 

Mun tekee tosi paljon mieli pullaa, niin ajattelin tänään käydä ostamassa ainekset ja jos huomenna leipoisin Saran kanssa.
4 kommenttia:

 1. Voi pientä. :( Paranemisia pienelle ja jaksuja äidille. <3
  Meillä neljä vanhinta oli eilen ulkona 15min..kauempaa eivät viihtyneet -27 pakkasessa. :D Nyt mittari näyttää -30...hrrr

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meki käytii kaupassa eile ja nää valitti siinä jo ett kylmä :D

   Poista
 2. Reippaasti ulos vaan vaikka williamin päiväuniaikaan että poitsu saa nukkua rattaissa lämpö/makuupussissa lämpöisessä ja tytöt leikkiä. Meilläkin aamulla -23 pakkasta mutta ulkona oltiin ja niin oli päiväkodin lapsetkin. Leikkiessä tulee lämmin ja puet itsellesikin lämmintä päälle :) Täällä ainakin lapset viihtyivät hyvin ulkona eikä kukaan palellut vaikka kasvot punoittivat. On hassua miten nykyään ihmiset vierastavat ulkoilla kylmällä, oikein pukeutumalla siellä pärjää hyvin! Jo puolen tunnin happihyppely puistossa piristää ja kuluttaa ylimääräistä energiaa lapsilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielest nää pakkaset on vähän liikaa -25. Sarallakin niin herkkä iho, että pelottaisi että menisi rikki. Mutta nehän on luvannu lämpösempää nyt nii kohta pääsee taas ulos leikkii. Ja william nukkuu päikkärit samaan aikaan kun Sara nii se ei oikein onnistu.

   Poista

Kiitos kommentista <3