27.1.2016

Sairastelu jatkuu.....

Ei me oltukkaan voiton puolella kuten viime postauksessa sanoin tai luulin. 
Maanantaina Williamilla nousi taas kuume iltapäivällä, ja olin aika varma että joko sillä on uusi korvatulehdus tai sitten se edellinen ei parantunu kunnolla vielä. Soitin päivystykseen mutta siellä sanoivat että saan tulla mutta että jono on todella pitkä. Päätin lääkitä pojan kunnolla ja odottaa seuraavaan aamuun ja varata aika terveysasemalle. 
Näin siis tein ja saimme tiistai aamulle ajan. Kävimme siellä ja oli todella huonoa palvelua. Lääkäri tutki Williamin korvat ja W huusi kivusta mutta silti lääkäri oli sitä mieltä ettei tulehdusta että ovat punaiset siksi että poika huutaa, yritin kysyä että mistä voi sitten tietää että ei ole tulehdusta, korvatkin noin herkät. Sanoi suoraan vaan että ei ole tulehdusta. Sitten hän katsoi Saran korvia ja sanoi että samoilta näyttää kun Williamin, kysyin että miten se on sitten mahdollista kun hän ei edes huutanu, että onko siellä sitten tulehdus, ei kuulemma ole!  Jaahas! Williamin silmä rähmii myös mutta ei kuulemma ole tulehdusta siinäkään. Olin todella vihainen tämän käynnin jälkeen.
Iltapäivällä Williamilla taas nousi kuume ja varasin ajan seuraavalle päivälle yksityiselle. 


Tänään aamulla sitten menimme yksityiselle ja heti kun astuimme lääkärihuoneeseen sisään niin lääkäri huomasi Williamin silmät ja sanoi "voi voi hänellä on näköjään silmätulehdus." KIITOS! Sanoin minä. Kerroimme eilisestä käynnistä ja hän ihmetteli lääkäriä. 
Katsoi Williamin korvia ja tulehdushan siellä molemmissa on. Niinkun mä jo tiesin eilen. Tänää saatiin onneks ab kuuri silmä että korvatulehdukseen ja vielä reseptin yskänlääkkeeseen, En tiedä auttaako yskänlääkkeet mutta onhan se hyvä olla varmuuden vuoksi ja kokeilla. Nyt en oo antanu Williamille koska ei yski niin paljoo, ja saa muutenki nii paljon lääkkeitä ja hän kun ei ole hyvä niitä ottamaan.

Eiköhän me näillä pärjätään? :D

Aamupäivän William on aina hyvällä tuulella ja jaksaa leikkiä mutta iltapäivällä kun kuume nousee on todella itkunen ja väsy ja hellyydenkipeä. En siis paljoa ehdi silloin tekemään kun joudun istuu senkaa sylikkäin. Tänään sain onneks vähän siivottua.Tästä lähtien lähdemme AINA yksityiselle koska sieltä sitä oikeeta apua saa heti! Ja ne tutkii kunnolla ja ovat ihania <38 kommenttia:

 1. Voi hitto tota sairastelua!!! :(
  Mut siis miten on mahdollista ettei julkisella puolella osannu ees kattoa et on korvatulehdus? Tai silmätulehdus?? Huhhuh!!! Siis sehän oli aivan sekundalääkäri, tee valitus tommosesta!
  Mäkin oon todennu että parempi maksaa yksityiselle, niin saa oikeaa hoitoa..Mutta mitä varten niitä kunnallisia lääkäreitä sitten on, kai niidenkin nyt pitäs hommansa osata!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no en tiedä mikä pelle toi on...sama lääkäri on ollu myös neuvolassa se neuvolalääkäri aivan pelle... kysy Saran 2v neuvolassa et millo hän oppi heittämään palloa?! En ees sillon enää muistanu et millo se oppi sen kun olihan siitä jo aikaa... ja muita yhtä tyhmiä kysymyksiä...

   Poista
 2. Just tuon takia mä meen lasten kanssa AINA yksityiselle ja ajan sinne 27km vaikka tk ois kilometrin päässä. Yksityisellä oikeasti kuuntelevat ja tutkivat huolellisesti! Onneks kävitte vielä uudestaan tarkkstuttamassa kaikki! Tsemppiä ja paranemisia pienille <3

  VastaaPoista
 3. No johan on ollut lääkäri. :/ Kyllä nyt korva- ja silmätulehdukset pitäis osata tunnistaa. Onneksi saitte sitten lopulta kunnon lääkkeet ja nyt toivotan pikaisia paranemisia.

  VastaaPoista
 4. Miten on mahdollista että joku sun lapsista on aina sairaana??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne oo? Koko kesän ja syksyn ja puolet talvesta oltiin terveitä. Nyt on vaa ollu Wiltsun korvat tulehtuneet. Kierre päällä.

   Poista

Kiitos kommentista <3