10.1.2016

William edelleen pipi, mutta syy löytyi

Williamin sairastelu jatkuu edelleen. Valvoo paljon ja nukkuu sillon tällön pieniä pätkiä. Oksentaa paljon limaa ulos ja yskii paljon. Eilen aamulla minä heräsin yskällä ja kuumeella. Ja jaksaminen oli ihan nollassa. Minulla olisi ollut eilen ja tänään työvuoroja mutta jouduin jäämään saikulle. En ihmettele että tulin näin helposti kipeäksi, ollu kiinni Wiltsussa koko viikon ja nukkunu huonosti niin onhan siinä vastustuskyky nollassa. Äitini ja siskoni tuli eilen tähän meille auttamaan kotitöillä koska mieheni oli töissä. Ihanaa kun apua löytyy kun oma jaksaminen on nollassa.
Mä sit eilen päätin soittaa päivystykseen ja kertoa Williamin tilanteesta ja pyysivät tulemaan näyttämään. Siellä tutkivat kaikkea ja ottivat verikokeita. Ja viimeiseksi katsoivat korvia ja huomasi heti että paha tulehdus päällä molemmissa korvissa. Ei ihme ettei nuku, tuli aika paska mutsi fiilis kun en oo tajunnu aikasemmin viedä lääkärille. Oon kokeillu kotona painaa W:n korvia mutta ei oo reagoinnu mitenkää. Viimeks kun huomasi heti et korvissa tulehdus kun painoi niitä. No onneks nyt tajusin lähtee hakee apuu ja että saatiin lääkettä heti. En oo ees antanu sillee särkylääkettäkään yöksi kun nii helposti on oksentanu senkin ja kun kuumetta ollu vain 38*.
Mutta eilen kun tiesin että korvissa vika niin annoin sekä panadolia että buranaa ja nukkui ehkä vähän paremmin ja tänään ollut paljon virkeämpi kun on saannut lääkettä jo kaksi kertaa korvatulehdukseen. William eilen lääkärissä. 

Se on näyttäny niin väsyneeltä ja kipeeltä kokoajan. Onneks tytöt kuitenki pysyneet terveinä.
Mä toimin täällä buranan voimalla että jaksaisi edes vähän olla äitinä ja virkeänä. 
Tänään mennään ekaa kertaa ulos viikkoon!!!! Mennään luistelemaan.


4 kommenttia:

 1. No onneksi pienellä on nyt lääkkeet, jos lähtisi siitä paranemaan. Pikaisia paranemisia sinne.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tänään oksensi vieläkin koska lima...

   Poista
 2. Onneksi hän sai lääkkeet, eiköhän poika siitä parane :) Tsemppiä sairastuvalle, ei sitä kellekään toivo. Pienelle pikaisia paranemisia <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3