21.1.2016

Long time no see

Tiedän.. En ole kirjoittanu pitkään aikaan tänne mitään meistä.
Sairauksien kanssa aletaan olla voiton puolella. Saralla pieni nuha vielä. Williamin korvatulehdus ab kuuri loppu viime la. On ollu kyl vähän kiukkunen mutta muuten terve. Hänen vatsa kovettu kans eikä suostunu syömään mitään. Muutama päivä sitten sain syömään luumua ja nyt vatsa toimii taas.
Ei oo jaksanu avata blogia kunnolla kirjoittakseen kuulumisia, ollu nii väsy että kun lapset on menny nukkumaan ollaa me miehen kanssa maattu sohvalla vaan ja katsottu tv:eetä. Yks ilta mentiin itsekkin nukkumaan 19:30, olin silti ihan poikki kun lapset herättivät ennen 6. Ma ja Ti kun mies tuli kotiin töistä niin mä oon lähteny samalla oven avauksella iltavuoroon ja ollu kotona vasta 23 aikaan. 
Eli oon nukkunu aika vähän viime aikoina kun ekas lapset oli kipeenä ja valvotti ja nyt työ. 


Töissä on ollut kivaa ja mä kyllä tykkään tuosta duunista. Hoidan siis vanhuksia, sillon kun mulla jäi opinnot kesken olin sitä mieltä etten ikinä enää palaa näihin duuneihin. Mutta alan nyt olee eri meiltä ja oon miettiny josko palaisin takas kouluun ja suorittaisin loppuun lähihoitajaopinnot.
Nyt on onneks kuitenki vapaata perjantaihin asti ja vklp duuniin taas.

Julia on ollut nyt ma ja ke päiväkodissa ja menee vielä pe. Ei oo enään pitkä aika että mun pikkusetkin aloittaa päiväkodin. Tässä kuussa niitten piti ilmoittaa että minne pääsevät, mitään ei vaa oo kuulunu viel. Toivon niin että pääsevät samaan missä Julia.


Me ei olla tehty mitään erikoista nyt yhtään. Uloskaan ei oo niinkää halunnu mennä. Ollaa sillon tällön käyty nopeasti tai kävelty kauppaan ja takas. Mut ei siellä kauaa oo pystyny olemaan.

Mä oon kyllä muutenki ollu todella saamaton tän blogin kanssa, ei jaksa yhtään samalla tavalla kirjoittaa kun ennen ja tulen varmasti jatkamaan näin tästä edespäinkin... Tulen silloin tällöin kirjoittelemaan kun tekee mieli ja on aikaa. Sillo kun nää nukkuu päikkärit niin mäki yleensä nukun.Mitä teille kuuluu?


2 kommenttia:

Kiitos kommentista <3