12.1.2016

Kotiruoka

Tiedättekö te mitään parempaa kun kotiruokaa? Mä en. Tottakai välillä on hyvää käydä pizzalla tai mäkissä, mutta loppujen lopuksi mikään ei voita kotiruokaa. Meillä syödään joka päivä kotiruokaa ja sen kruunaa vielä ihana raikas salaatti. Olen kuvannut meidän ruokia nyt ja ajattelin esittää teille mitä meillä syödään.

Nakkikastike ja perunaa

Spagettia ja jauhelihakastiketta

Kanasuikaleita ja riisiä

kanapihvi ja riisii

kanankoipia ja riisiä
KAIKKI meidän perheessä rakastaa kanaa ja riisiä, sitä meillä on pari kertaa viikossa, mutta lasten lemppari on kuitenki spagettia ja jauhelihakastiketta. Mun lempparia on makkarakeitto.
Julia rakastaa salaattia ja Sara taas ei tykkää yhtään. Enkä pakota häntä.


2 kommenttia:

 1. Herkullisen näköistä :) Meilläkin syödään pääosin kotiruokaa, ja eniten kyllä siitä tykätäänkin. Aika paljon syödään lihaa; possua, nautaa ja kanaa. Lisukkeena on perunaa tai täysjyväriisiä, joskus pastaa/makaronia. Kaveriksi tehdään tuoresalaatti tai lämmin kasvislisä esim. wokkivihanneksista tms. jotka joko wokataan tai paistetaan uunissa. Kalaa yritetään syödä pari kertaa viikossa, mutta ihan aina siihen ei päästä. Tossa meidän lähikaupassa on vähän pieni valikoima kalan suhteen, eikä aina viitsi lähteä kaupungin marketteihin katselemaan, vaikka lohi tai siika hyvin kelpaiskin.

  Hei, nyt äkkiä kurkkaamaan mun kysymyspostausta ja lisäämään sinne jotain :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakastan kalaa <3 Varsinki uunilohta, sitä ei oo niin usein kun aika kallis. Ja meillä ei oo koskaa vihanneksia kotona, koska itse en tykkää yhtään :D

   Poista

Kiitos kommentista <3