23.7.2015

Viimeinen lomaviikko

Miehellä on nyt vain 2 viikkoa lomaa (Koska mokasivat työpaikalla ja luulivat että hänellä kuuluu olla vain 2vk), Toiset 2viikkoo pitää siis myöhemmin, toivottavasti vielä kun on kesä.

Nyt on siis menossa viimeinen lomaviikko tältä erää, eikä sää ole ollu kehumisen arvoinen :/.

Maanantaina kävin aamulla mammatreffeillä Julia ja Williamin kanssa. Sara jäi kotiin koska kaikki oli noussu jo ennen 6, ja tiesin että Saralle iskee väsy-kiukku jossai vaihees.
Kummipoikani oli kans äitinsä kanssa mammatreffeillä.Tiistaina käytiin miehen veljen luona kahvilla ja sen jälkeen vielä nopeasti moikkaamassa entisiä naapureita. Sitten tultiin kotiin ja tein meille pannukakkuu iltapalaksi.

Tiistain #ootd


Keskiviikkona siivoilin ja järjestelin paikkoja sun muuta. Ja entinen naapuri tuli meille kahville ja toi samalla poikansa liian pieniä vaatteita joita ostin häneltä :). Myöhemmin tulivat myös Katja ja Ville käymään lastensa kanssa.
Illalla teki mieli lettuja niin tein niitä iltapalaksi. Nyt pakko palata takas normiruokaan kun ollaan herkuteltu kaks iltaa putkeen. :D
Tänään mies lähti heti aamusta pesemään autoaan ja jotain muutaki mitä en nyt muista :D
Sanoi että siinä menee monta tuntia, eli yksin kotona olen lasten kanssa. En odota yhtään ensi viikkoa kun mies palaa takas töihin. Voitais voittaa lotossa ja mies voisi kans olla kotona mun ja lasten kanssa ja voitais tehdä kaikkea kivaa yhdessä.
Vielä on onneks miehen lomaa jäljellä ja suunnitelmia on, käydä serkun luona, perhetreffeille Nastolaan ja isäpuolelle syömään.
Toivotaa et sää lämpenis viikonlopulle ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3