29.7.2015

Keskiviikko

Luin eilen mun vanhoja postauksia, luin niitä siksi että halusin tietää minkälainen 5kk Sara oli. Huomasin että kirjoittelin useammin silloin ja enemmän. Kirjoitin melkein joka päivä ja kirjoitin siitä mitä oltii tehty juuri sinä päivänä. Nykyää kirjoitan yhdessä postauksessa koko viikon kokokohdat. 
Siksi ajattelin että nyt tulen kertomaan mitä ollaan tänään puuhailtu.

Heräsin tänään tyttöjenkaa vähän ennen 8. Heti kun olin saannut Saran pois pinniksestä niin William ilmoitti omasta sängystään että on myös hereillä.
Vaihdoin Saralle ja Williamille uudet vaipat ja sen jälkeen kaikille aamupalaa.
Sitten leikittiin ja katsottiin lastenohjelmia.
Herätettiin isimies vähän ennen 10.
Puin lapset ja itseni ja lähdimme kaikki kauppaan. Kävin myös suomalaisessa kirjakaupassa ostamassa itselleni aikuisten värityskirjaa (Siitä enemmän omassa postauksessa).

William nukahti päikkäreille kun minä aloin tekemään meille lounasta. Lounaan jälkeen Sara meni nukkumaan. 
13 aikaan mies teki lähtöä töihin, samalla Sara heräs ja Julia kiukkutteli niin päätin laittaa hänet sänkyyn, Juliahan ei enää nuku päikkäreitä, mutta KYLLÄ, hän nukahti heti!

Sara leikki nukeilla ja William istui bumbossa ja katseli kun mä hinnoittelin vaatteita. Kävin varaamassa kirpputoripöydän Perjantaista eteenpäin.


Ensimmäinen pussi valmis lähtemään uuteen kotiin.

Julia nukku ehkä vähän päälle tunnin. 16 aikaa syötiin päivällistä.
Siivoilin täällä ja tytöt leikkivät kiltisti huoneessaan.

Käytiin tyttöjenkaa suihkussa ja letitin heidän hiuksensa, Saranki hiukset kasvannu niin että saa kahdet letit tehtyä :)


18 aikaan syötiin voileipäkeksejä iltapalaksi ja jugurttia.


19 aikaan laitoin tytöt sänkyihin. Ja he jäivät sinne leikkimään -.- Sara nukahti ehkä tunti sitten ja Julia tuli äsken ulos huoneesta ja sanoi että on nukkunut hyvin ja suuttui kun sanoin että nyt on vielä yö ja pitää mennä takas nukkumaan.

Laitan joka ilta Gleen päälle netflixistä ja annan sen pyöriä taustalla, olen pikkuhiljaa alkanu myös seurailla sitä enemmän, aika hauska sarja vaikka oon muka aina vihannu sitä? :D
Aina kun mies tulee iltavuorosta kotiin hän vaihtaa heti Frendeihin. :D
Nytkin täällä odotan että hän tulisi kotiin vaihtamaan kanavaa. Hän soitti aiemmin päivällä ja kertoi että hänen huominen iltavuoro vaihtui aamuvuoroon, ei haittaa yhtään :)
Saan vietyy kirpparivaatteet jo huomenna illalla kirpputorille.

Löysin muuten fb kirppikseltä kaksi ihanaa tunikaa Julialle :)
Oon kauan jo kuolannu ja ettiny meille niitä ja vihdoin ja viimein!! Ja viel kaksin kappalein, Koko 104 ja 110.


Ihanat!!! Eikö?


Mitä piditte tällaisista päivä postauksista? Haluatteko että teen niitä? Kerran viikossa? Vai että jatkan kuten tähän asti?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3