1.7.2015

Tämä viikko

Outoa miten nopeasti tämä viikko on menny vaikka onkin miehen iltavuoroviikko. On vaan ollu kaikenlaista tekemistä ja puuhaa.
Maanantaina oltiin vaan kotona, Pesin parvekkeen ja sen jälkeen siirsin kylpyammeen ulos parvekkeelle ja täytin sinne vettä tytöille. Vähänkö se oli kivaa niitten mielestä, samalla otin itse siinä aurinkoa kun Wiltsu vielä nukku päikkäreitä. Oltiin varmaan tunti siinä ja Wiltsu liitty kans seuraan kun heräsi.


Kylvyn jälkeen olimme kaikki aika väsyneitä ja maattiin vaan ja katsottiin tv:eetä ja leikittiin lattialla.


Tiistaina käytiin aamulla ostamassa uikkarit minulle, miehelle ja Julialle (Sara saa käyttöönsä Julian vanhat), Oikeesti meidän piti ostaa vaan mulle ja miehelle uikkarit kylpylää varten, mutta samalla löyty Juliallekkin joka myös kyllä tarvi uudet tälle kesälle, ja nythän ne kai on luvannu lämpimämpää säätä tänne ;). Kyllä vähän ketuttaa lähtee kylpylää kun tänne Porvooseen luvattu +28 astetta lämpöö ja sinne minne mennään vaan +22 :D.
Iltapäivällä äitini ja siskoni tulivat tänne ja viihtyivät koko päivän, saimme myös Julian kummisedän kahville. Julia myös ehti polttaa kätensä aika pahasti uuniin, mutta pidimme kättä vedessä pitkään niin on aika hyvässä kunnossa haava. Eikä niin kipeä :). Tiistaina William myös kääntyi ekaa kertaa ITSE selältä mahalleen :) (Ikää 4kk10pv).

Kuvassa Julia kokeili uutta uimapukua :)Tänään käytiin aamulla synttärikahvilla Katjan luona. Saatii tosii hyvää kakkua :).
Hetken ehdittiin olla siellä ennenku piti lähtee kaupan kautta kotiin tekemään lounasta. Miehen serkku ja veli kävivät kans kahvilla. Iltapäivällä tuli myös serkkuni käymään ja illalla vielä Katja.

Pikkuserkukset <3 (Ikäeroo 7vk)

Wiltsu syö tällä hetkellä 3ateriaa päivässä, mamma ei uskalla antaa niin paljon kun poika olis valmis ottamaan vastaan, mutta kai mä pikkuhiljaa ;)
Aamulla saa siis maidon lisäksi puuroa, sitten lounaaksi kans pilttiä ja iltapalaks taas puuroo. Wiltsu rakastaa puuroa ja oppinu jo hyvin syömään ja nielemään.
Poika tykkää myös maiskuttaa maissinaksuja ja handlaa senkin homman jo aika hyvin :).

Nyt katon GG:tä ja odotan miestä kotiin iltavuorosta.
Huomenna pitää pakata kylpyläreissua varten ja illalla veljen valmistujaisjuhliin.
Perjantaina sitten lähdemmekin jo kylpylään miehenkaa ;) 
Pidän pienen tauon bloggaamisesta ja palaan sunnuntaina tai maanantaina postauksen kanssa jossa kerron kylpyläreissusta.


2 kommenttia:

  1. Vad äter han för gröt? Och ungefär hur mycket?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onni 5mån gröt har ja gett åt honom. O ungefär en portion e två våra matskedar, idaa fick han lite mera, eftersom han ville ha :)

      Poista

Kiitos kommentista <3