15.6.2014

Shoppailua, juhlintaa ja vapaa-aikaa

Rento ja ihana viikonloppu takana <3
Lauantaina mentiin heti aamusta Helsinkiin ja minä, Sara ja mummo lähdettiin Itikseen shoppailemaan. Löysin itselleni yhden paidan, topin ja kengät. Äitini löysi vielä enemmän itselleen. En löytäny tytöille uikkareita. :(
Sitten tultiin takas mummolaan. Syötiin grilliruokaa ja hengailtiin.
Teen toisen postauksen vaatteista myöhemmin. Sain kans pari vaatetta mun äidiltä.


Sitten vietiin tytöt mummilaan iltapäivällä ja ne jäi sinne yökylään. Kun me taas suunnattiin takas Porvooseen ja kauppaan. Sitten kaverini jo tulikin mut hakemaan. Ja mentiin hänen luokse.
Laitoimme itteemme valmiiksi iltaa varten ja juhlat sai alkaa :D. Meitä piti olla aluksi vain minä, hän ja yks toinen kaveri, mutta loppujen lopuksi meitä oli me kolme + mun veli, kaverin poikaystävä ja hänen sisko ja hänen poikaystävä.


Juotiin, juteltiin ja pidettiin hauskaa. Myöhemmin lähdimme baariin. Siellä oli kans mun sisko ja hänen ystävä.
Viihdyin siellä noin 2 asti jolloin tulin kotiin.
Nukuin aamulla 11 asti. Aloin heti lähettämään viestiä entiselle naapurille että minun tekee toooosi paljon mieli grilliruokaa, eli heti kun kaupat aukesivat kello 12, menimme kauppaan ja sitten mentiin entisten naapureitten luo grillaamaan. Namnam.

Sen jälkeen menimme sitten mummolaan ja viihdyimme siellä muutaman tunnin ennnenku oli aika mennä kotiin.
Mummin hauva <3

Mummo tuli hakemaan Julian yökylään.
Nyt mies tuolla yrittää nukuttaa Saraa yöunille. Ja sit mennään varmaan kans mekin nukkumaan. Vähän väsy olo vielä juhlimisesta.

Ihana viikonloppu siis ollu :)

-Diana

2 kommenttia:

  1. Musta tuntuu etten muutenkaan nykyään enää jaksa valvoa myöhään, joten juhlimisetkin on jääneet kyllä ihan kokonaan.. nyt tietysti vielä enemmän kun vauvakin on tulossa. Mutta hauskan kuuloinen viikonloppu teillä! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3