24.6.2014

Mikä kesä?

Mikä kesä tää nyt on? Oon kyl todella pettyny ja kyllästyny tähän sateeseen. Ulos ei halua mennä ja sitäpaitsi siellä on kylmä!! Mä ootin niin että päästään käyttämään meidän kesävaatteita mut ei :(.
Tosi mälsää. No ollaan me onneksi keksitty sisäleikkejäkin, niinku esim maalattu vesiväreillä, kylvetty/leikitty vedellä, siivottu, ja oon käyny tyttöjen vaatekaapit läpi ja heittäny "pois" niitä mitä tiedän etten käytä niillä kuitenkaa, ja silleen ollaan saatu enemmän tilaa vaatekaappeihin. Kirjoitin jo eilen että kävin Saran vaatteet läpi. Ja tänään kävin Julian. Tänään käytiin myös meidän kavereilla ja hän sitten halus että käyn läpi hänen tytön vanhoja vaatteita ja siellä oli vaikka mitä ihanaa :D Eli nyt Saralla on TAAS liikaa vaatteita :D haha.


Juliallekkin onneks löyty pari vaatetta sieltä, Julia tarvii nimittäin toppeja ja niitä löytyi kaveriltani :).
Kävin tänään kans kattoo Aleja H&M:ssä ja Lindexillä. H&M;ltä tarttui mukaan Julialle kaksi vaatetta ja minulle kahet rintsikat.

Pysykää kuulolla koska huomenna luvassa keittiöpostaus ja esittelen teille kanssa Julian kaksi uutta vaatetta :P- Diana

2 kommenttia:

  1. ÄLÄ MUUTA SANO!! Yleensä just ku ollaan pihalle lähössä nii sataa kaatamalla vettä. Olis parempi tulla aurinkoinen ja ihana loppukesä!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3