10.6.2014

Asioita

Tänään olen saannut enemmän asioita hoidettua kun varmaan koskaan ennen. Tai siis olen ollut aina tosi huono soittamaan tärkeitä puheluita. Ja viime aikana olen ollut todella laiska kotitöiden kanssa, pyykkikori tulvii likaisia vaatteita... Tiskikonekin jää täyttämättä usein koska en vaan jaksa/ehdi.
Mutta pyrin siihen että täyttäisin ainakin kerran päivässä, meillä kun on täällä pieni tiskikone niin kaikki ei edes koskaan mahdu sinne.. ja sitten tulee kokoajan lisää tiskiä ja taas jää tiskipöydälle sellaset jotka ei mahu. Lasten lelut on kokoajan ympäri kämppää ja se vasta saa kämpän näyttämään sotkuselta, mutta kai se on ihan normaalia lapsiperheissä? :D


Mutta siis niihin asioihin.. Tänään koitin soittaa Saralle lääkäriajan koska hänellä edelleen nuo näpyt ja ne näyttää edelleen samalta kun viikko sitten kun ne tuli. Eivätkä edelleen ole vesikelloja.
Hoitaja puhelimessa käski minun soittaa/mennä neuvolaan että siellä he ovat ammattilaisia noista rokoista. Koitin sitten soittaa sinne vielä tänään vaikka soittoaika oli menny. Ei vastattu. Eikä soittanu takasin.
Soitan siis sinne huomenna uudestaan.


Sitten kävin autokoulussa varaamassa aikaa kakkosvaiheseen. Sain sen just ja just :D Kortti menee siis vanhaks n. 2kk päästä. Sain onneks vielä kaikki noi ajotunnit ja teoriat ja liukkaanrataajot samalle päivällä :) mutta se tulee olee raskas päivä kun oon siis autokoulussa 8-17.


Suurin ja iloisin uutinen on kuitenkin se että varasin minun ja mieheni hääkirkon. <3
Ei häistä tule vielä pitkään aikaa mitään tänne blogin puolelle Koska ne vietetään vasta 2016. Mutta kirkko pitää varata ajoissa jos haluaa saada sen päivän minkä haluu, ja me onneksemme saimme sen.

<3

Mä oon tänään kans täällä puunannu ja siivonnu ja vaihtanu kaikkien petivaatteet. Sain tehdä sen rauhassa kun isi leikki tyttöjen kanssa duploilla Jullen huoneessa.Tänään sain myös tietää että perjantaina tulee lomarahat ;) Shoppaashoppaa, eiku?! :D
Mutta lauantaina meen äidin kanssa itikseen niin voisin samalla kattoo tytöille uimapuvut. Koska Julian uimapuku on ainaki liian pieni hänelle. Pitää vielä kokeilla jos se menis Saralle. Tai sitten joudun ostaa hänelle uuden.

- Diana

6 kommenttia:

 1. I itis lindex fanns helt ljuvliga simpparen åt flickor! :) sku ha villa köpa en me lille skutt på men när fröken har ngo 4st som hon fått ärva efter sina kusiner så e d kanske lite onödit ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tror ja råka nånggn si på lindex nettisida att dom har kivoga :P Ojjjj lille skutt sku passa så ti lilla Sara <3

   Poista
 2. Rakastan noita ikkunanpokia jotka on tuossa ekassa kuvassa. Mistä saisin vastaavat? Ja tuo teerasia - no, meiltä löytyy samanlainen, joten ilmankos tykkään.

  Niinpä se tahtoo olla, että lapsiperheessä saa välillä tehdä asioita ihan hiki pinnassa ja tuntuu sittenkin ettei ne valmistu... koskaan. Tai että niitä saa hetken päästä olla tekemässä uudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite sain tuon mun serkulta, se asuu meijän mummon ja vaarin vanhalla pihalla, niin siellä niitä on :) Mutta onhan niitä facen sisustuskirppareilla. Maksavat vaan aika paljon :/

   Juuu, siivoon tuhat kertaa päivässä samat sotkut :D

   Poista
 3. Ja e oxå så saamaton me att ringa viktiga samtal, hatar när man aldri vet va man ska säga. Men ja fick o ida ringt till 4-5 paikkor, huh. :D -M

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3