21.6.2014

Juhannus


Haha ! Meinasin ekaks kirjoittaa otsikoksi "Uusivuosi" :DD Missäköhän mun ajatukset on?
No mut jos nyt kuitenki kerron teille meidän JUHANNUKSESTA! :)

Eilen iltapäivällä pakattiin autoon paljon vaatteita, sitteri, vaunut, petivaatteet, vaippoja, ruokaa ja leluja. Sitten suuntasimme autolla Helsinkiä kohti mummolaan. Missä me vietimme meidän Juhannuksen ja jäätiin yöksi. Söimme hyvää grilliruokaa, jälkiruokaa ja illalla sipsiä samalla kun pelattiin lautapelejä ja katsottiin leffaa. Käytiin myös saunassa ja oltiin vaan. Oli ihanan rentoa ja kaikilla oli hauskaa. Mukana oli myös meidän perheen lisäksi isäpuolen lapsenlapsi ja hänen äiti.


Tänään kaikki kolme lasta heräsivät 6 jälkeen. Kiltisti me äidit noustiin tyttöjen kanssa vaikka väsyneitä oltiikin kun mentiin nukkumaan vasta 1 jälkeen. Mummo ja siskoni lähtivät töihin.
Mun mies sitten heräs 9 aikoihin ja isäpuoli kans.
Myöhemmin syötiin vielä jämiä grilliruoasta. Ja sitten pakattiin taas kamat kasaan Julian päikkäreitten jälkeen ja suunnattiin takas kotiin. 
Että sellainen ihana ja rento juhannus meillä <3

- Diana

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa mukavalta :) Meillä taitaa olla tommonen samanlainen kulmakaappi keittiössä, pisti vain silmään :D Ja meillä muuten mies puhui itsenäisyyspäivästä kun olisi pitänyt puhua Juhannuksesta... no, ehkä se keli sitten ainakin osittain oli samanlainen kuin niihin aikoihin, ainakin kylmyytensä puolesta :D

    VastaaPoista
  2. Kiva :) Joskus kun muutetaa omakotitaloon niin haluan kans kulmakaapin :P

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3