22.6.2014

Juhannusviikonloppu

Pe-La oltiin siellä mummolassa yötä Ja tultiin kotiin Julian päikkäreitten jälkeen. Mä jäin kotiin tyttöjen kanssa kun mies lähti ajaamaan crossaria kaverinsa kanssa. Myöhemmin lähdin tyttöjen kanssa mummia moikkaamaan ja lähdettiin kävellen että Julia sai kokeilla ulkona hänen uutta potkulautaa.
Hän on kyllä niin rakastunu tohon lautaa, ja se pitää saada mukaan joka paikkaan. Hyvä että enään jaksa edes syödä tai nukkua kun haluaa kokoajan leikkiä ton kanssa.
Mummilaan tuli myös Metta-täti perheineen niin Julialla oli siis siellä kaveri.
Sen jälkeen mentiin vielä syömään niitten kanssa Heseen.

Tänään mentiin heti aamusta Fafan luokse. Ei olla käyty siellä moneen viikkoon kun meillä oli se vesirokko. Sen jälkeen mentiin Metta-tädin luo kyläilemään. 
Ja sitten takas kotiin. Oltiin aikasemmin viikolla ostettu ruokapöytä miehen siskopuolelta ja kasattiin nyt vanha pöytä pois ja tämä uusi tilalle.
Oon onnellinen! Ollaan niin kauan haaveiltu jo pöydästä ja tuoleista. (Meillähän oli pöytä ja penkit.)


Sitten vietiin mummolle heidän vanha pöytä takas. Se vanha pöytä on mun isäpuolen isän tekemä pöytä :). Siellä oltiin vaan pikaisesti koska piti ehtiä takas Porvooseen kun oltiin menossa grillaamaan entisille naapureille. Kello meni silti liian nopeesti eteenpäin ja oltiin porvoossa vasta seiskan jälkeen. Ja päätettiin sitten lähteä kotiin "grillaamaan". Eli siis paistettiin lihat pannulla. Saatiin myös Julian kummisetä mukaan syömään meille :).

Huono kuvalaatu.


Nyt tytöt nukkuu ja mies kattoo leffaa ja mä datailen. Kohta nukkumaan että jaksaa huomenna uutta vikkoa :) Toivotaan hienompaa säätä kun tätä "talvea" -.-. Vähän ketuttaa että kohta on jo eka kesäkuukausi ohi ja ei vieläkään tunnu kesältä. Haluan päästä käyttämään mun kesävaatteita ja tytöille niitten kesävaatteet.

- Diana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3