23.6.2014

Ihana yllätys päivän päätteeks

Hohhojaaa, tämä päivä on tuntunu todella pitkältä. Herättiin kyl onneks  vasta 8. Ja onhan meillä onneks ollu Metta-täti kylässä kaksi kertaa :D. Mut silti jotenki ollu tosi tylsää ja mä oon siivonnu keittiössä ja tyhjentäny kaapit ja heittäny kaikki turhat pois. Sain jopa tehdä sen rauhassa kun tytöt leikki kiltisti yhdessä olkkarissa. Sain kans käydä Saran vaatteet läpi yksin rauhassa. Heitin paljon vaatteita "pois". Saralla on niin paljon vaatteita että eivät mahdu laatikoihin. Niin heitin "pois" ne joita ei oikein käytetä. Nyt mahtuu kaikki vaatteet hienosti laatikoihin :). Julian huoneessa on toine vaatekaappi kans jossa ei oo hyllyjä, eli sellasia pitäisi sinne saada, niin siirtäisin Saran vaatteet sinne. Ja Saran kans :D Siis sinne huoneeseen. Sain siistittyä vähän täällä olkkarissa kans. Mut enään ei näytä siltä :(.

Sain myös pestyä vaatteet ja ne kuivumaan. Sitten huomasin että rakas Juliani oli vetäny melkeen kaikki alas ja sitten vielä sekottanu ne likaisiin vaatteisiin jotka odottavat pesua. -.- Että meni hermot. 
Ja kaiken kukkuraks miehel oli pitempi päivä töissä ja tuli kotiin vasta 19 jälkeen.

MUTTA fiilikseni muuttuivat HETI kun hän tuli kotiin. :)))))))))
Minä niiiiiiin rakastan tota mun miestä <3

Tällaista se toi mulle <3

Julia meni kiltisti nukkumaan tänään eikä tullu kertaakaan huoneesta pois !!! :) JESS!
Mutta Saralla joku känkkis meneillään eikä suostu olee muualla kun sylissä tai sohvalla vieressä.

Tässä hän pelleilee isin kanssa <3


- Diana

2 kommenttia:

  1. Ihana ylläri mieheltä <3 ! Ja ed. postaukseen vielä haluan kommentoida et kiva banneri - kuvastaa hyvin, mitä sun blogi sisältää :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3