20.5.2014

Ulkoilua

Eilen mentiin iltapäivällä fafan luokse. Oltiin paljon ulkona, ja Julia rakastaa olla ulkona, kun saa juosta, leikkiä ja tehä mitä lystää. Istuttiin aika kauan niitten takapihalla terassilla, Sara otti pienet päikkärit vaunuissa ja Julia leikki. Piti sitten lähteä kotiin kun alko ukkonen jyrisemään ja näytti sitten siltä että sade alkaa ihan millä sekuntilla hyvänsä. No, se sado alko just kun olin saannu lapset autoon :D.
Sitten käytiin vielä nopeasti moikkaamassa, serkkua ja mun kummitätii ja -setää.
Päätettiin että seuraavana päivänä tullaan sinne leikkimään.Eilen ennenku Julia meni nukkumaan laitoin hänen huoneeseen pimennysverhot. Ja <3<3<3 Julia heräsi tänään VASTA KAHDEKSALTA!!! Nukkuin siis 2 h enemmän :). JESSS, oon paras!

Mentiin sitten aamupäivällä mun serkun luokse ja oltiin siellä pari tuntia.


Sara täyttää tänään 7kk!!!! Aika vaan menee liiiiian nopeasti eteenpäin. (Teen tässä joku pv 7kk postauksen, siitä mitä Sara osaa, miten nukkuu jne.. Neuvolaa ei ole kun vasta 8kk.)

Nähtiin myös kananpoikasia <3

Sitten kotiin tekemään ruokaa, raivaamaan miehen tietokone pois tietokonepöydältä ja pyyhkimään sen pölyt. (Sain siis tietokonepyödän myytyä pois). Sen tilalle siirsin yhden lipaston. :) Sitten siivoilin vähän olkkaria.
Sitten Julian kummitäti tulikin jo hakemaan :D. Mentiin siis salille<3


Tänään:
- Kädet, yläselkä ja vähän vatsaa.

Hankintalistalla: Mittanauha kropalle, liikuntarintsikat!

Sitten tulin kotiin jatkamaan siivoamista, ja oooon aivan loppu ja hengailen nyt vaan sohvalla!!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3