11.5.2014

Lauantai ja Äitienpäivä

Lauantaina aamupäivällä oltiin vain kotona, mies sai nukkua pitkään aamulla ja minä siivoilin ja leikin tyttöjen kanssa. Lounasaikaan tehtiin tosi hyvää lounasta.



Menee se näinkin jos kerran nukenvaunuilla haluaa leikkiä :D.

Iltapäivällä mentiin sitten fafan luo, joka ei kyllä ollut kotona :D. Hengailtiin siellä miehen siskon kanssa ja miehen veli oli siellä korjaamassa autoaan. Sitten Julia jäi sinne vielä extemporee yökylään :).



Illalla mentiin autaa meidän naapureita kun he muuttavat uuteen kotiin. Tosi tyhmää että ne muuttaa pois :( Ja pitää keksiä sille kaverille uusi nimi täällä blogissa, kun ei se sitten enään ole napuuri :D Miten ois "entinen naapuri" ? :D

Tänään on äitienpäivä! 

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille ja tuleville äideille <3


Heräsin tänään 9 aikoihin ja heti herätessä askartelimme mieheni ja Saran kanssa mummi/mummoille äitienpäiväkortit :)

Saran jaloista tehtiin Perhonen :)

Sitten puettiin ja pakattiin laukku ja suuntasimme tyttöjen fafan luokse. Syötiin namia kakkua ja haettiin Julia.
Sitten suuntasimme mummin luokse, sieltäkin saimme kakkua :) 
Sen jälkeen viellä mummolaan. Jossa syötiin kotiruokaa, kakkua (Vaaka näyttää varmaan 100kg tämän päivän jälkeen :D) ja hengailtiin.

 Vaari ja Julia
 RAKASTAN SUKLAAJUUSTOKAKKUA! :D
 Väsynyt perhe <3
 Mummo oli käyny ruotsissa ja toi meille tuliaisia, Julia sai tuon nokkamukin ja Sara tuttipullon ja sukat. Sitten tytöt sai kans pienet Viking Line laivat ja Julia karkkia. Mekin saatiin miehen kanssa karkkia. 



Illalla kaveripariskunta tuli vielä käymään kahvilla, ja nyt yritämme saada tyttöjä nukkumaan, molemmat taitaa olla vähän yliväsyneitä :/

- Diana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3