5.5.2014

Kotipostaus: Eteinen

Just siivosin siellä, Otin pois kaikki talvivaatteet ja kengät ja otin vaatehuoneesta esille kesätakit ja hatut ja kengät. Ja huomasin että MINÄ + Sara tarvitaan kesäkenkiä. Ja isi kans kyl, mut se ei käytä oikein kesäkenkiä. 
Mä en oikein tykkää midän eteisestä.. Se on mun mielestä aivan liian pieni ja haluaisin sinne jonku pöydän/senkin tai jotain. Pienen väliaikaisen ratkaisun tein tänään.

Huomaatte varmaan että meillä on tuollainen ihana mainoslehtikasa -.- Mietittiin miehen kanssa tässä yks päivä et miten se on siihen ilmestyny? Miten aloimme edes laittamaan ne siihen? Nyt yritämme aina ottaa mukaan niitä kun lähdemme ulos että saataisin se kasa pois :D.


Seuraavaksi kun kerkeän aattelin hyökätä joko keittiön tai olohuoneen kimppuun. ISOJA MUUTOKSIA tulossa niihinkin - Koska olen kyllästyny!

- Diana 


3 kommenttia:

 1. Mä oon halunnu meidän eteiseen jo pitkään jonkun tälläsen: http://www.vekenkaluste.fi/star-eteispenkki-valkoinen
  Sopis kyllä teillekin! :) Teillä olis vieläpä paljon parempi tila sille ku meillä:(((
  Toi lehtikasa on hauska!!:D

  VastaaPoista
 2. Oiii, tollanen olis kyl ihana <3 Mutta minne mä tollasen tunkisin? Kenkätelineen tilalle joo, mutta mihin sitten kengät? :D ei tollanen mahu :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo mä siis tyhmänä kuvittelin sitä tohon kenkätelineen tilalle.. eli totta, mihin kengät, varmaan noihin laatikoihin :DD

   Poista

Kiitos kommentista <3