15.5.2014

Kuulumisia

En oo hetkeen kirjoittanu vaan tällaista normiarki postausta. Mut ei me olla kyl silleen mitää erikoista tehtykkään. Tiistaina käytiin illalla tyttöjen isomummin ja -ukin luona. Ei ehditty sinne äitienpäivänä niin siksi Tiistaina. Julia ei vierasta niitä enään ollenkaan mikä on ihanaa :). Hirveesti aina selittää niille kaikkee.

Tiistaina aloitin myös:Eli kaksi päivää on tultu tehtyä ja tänään on kolmas. Mun huonolla kunnolla noi on todella rankat. MUTTA kyllä tämä tästä. Kunto paranee ;) Oon kans ottanu Ennen kuvat ja ton jälkeen otan Jälkeen kuvat. En voi luvata että laitan niitä tänne. Saa nähä kehtaanko. 

Eilen käytiin kans yhdellä kuntosalilla tutustumassa, huomasin siellä kans että viime kerrasta on aivan liian kauan aikaa. :D Mutta hyvältä tuntu jälkeenpäin ja tänään kropassa tuntuukin että on jotain eilen tehny.
Ensi viikolla meen varmaan ostamaan salikortin sinne ja magneettikortin että voin käydä milloin vain.
Mulla on todella hyvä fiilis tästä. :) Vielä kun sais ruokavalionkin kuntoon. Terveellinen ruoka vain on niin kallista. Ja varsinkin kun mies ei suostu sitä syömään niin joutuisin tekee itselleni erillisen ruoan.
Yritän tässä kokoajan saada kyllä miehen mukaan tähän juttuun, mutta ei se ole vielä innostunut.

Eli tänne blogiin tulee tuleemaan treenijuttuja nyt kans. Julian lempipuuhaa :D
 Tässä kuva mun vauva-Juliasta :D.
 Julia yrittää saada Saraa tulemaan eteenpäin lelujen avulla :D


Tänään mennään varmaan Julian kummivanhemmille ja ulos kävelemään. Jos jostain syystä ei, niin meen varmaan itse lenkille. :) Jotain pitää saada tehä kokoajan.. Huomenna on sitten lepopäivä kaikista treeneistä.- Diana

5 kommenttia:

 1. Helposti saa ruokavaliosta terveellisen ilman sen suurempia kokkailuja! :) leivät ja kaikki epäterveellsiet hiilarit vaan huitsin helvettiin (energiajuomat, pullat, valkoset pastat, potut jne eli kaikki Valkonen sokeri ja jauho) täysjyvä pastaa ja riisiä kohtuuella.. Juuresgratiini ja kesäkurpitsalasagne varmasti maistuu muillekki, ja kaikkeen oikeaa kermaa ja voita, ei mitään kevyttuotteita :) ja välipala ja iltapalavinkki: kreikkalaista jugurttia, viinirypäleitä, tuoretta ananasta ja vaikka omenaa, vie kielen mennessään :)

  VastaaPoista
 2. Salaattia ja kananmunia korvaamaan nuo pastat ja potut ;) t: 4 kk ja -10 kiloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä :) Toivottavasti vielä näet tämän kommenttin.. Mietin tota kun sanoit että oikeaa kermaa.. Niin minkä tilalle? ruokakermanko?

   Poista
 3. Jarkko teki ton vatsalihashaasteen ja sivusta seurattuna se oli ihan hirveä!! Ei aluks siis, mutta lopussa oli aikamoista rääkkiä :D Mä en varmasti pysyis lankussa kahta minuuttia! Tsemii noihin!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä rankkoja, ja pelottaa nyt jo et miten lopussa voin muka tehä yli 100 vatsaa tai 120s lankkuu :D saa nähä.. Mutta tänään (vaikka vaan kolmas päivä) oli lankku jo helpompi

   Poista

Kiitos kommentista <3