12.5.2014

Hammaslääkäripelko

Mulla on ihan kauhea hammaslääkäripelko..
Ja tiesin että mun hampaat oli todella huonossa kunnosa, ja niistä irtoi osijakin kun odotin Juliaa.
En silti uskaltanu mennä hammaslääkäriin. Kerran kun mulla oli niin kauhee hammassärky niin mun oli vaan pakko lähteä... En tiedä mitä se hammaslääkäri teki mutta se sattui niin paljon että itkin vaan.. Sen jälkeen päätin etten koskaan ennen. Sitten viime vuonna mun äiti ehdotteli mulle että menisin yksityiselle että he nukuttaisivat mut ja hän maksaisi sen. No minä suostuin!

Tammikuussa oli minun ensimmäinen aika. Ne ei nukuttanu mua, mutta laittoivat suoneen jotain rauhoittavaa ja etten tuntis mitään jne.. Se oli niin vahvaa lääkettä että nukahdin heti ja heräsin juuri ennenku olivat valmiita. Minulta jouduttiin poistaamaan muutama hammas jotka olivat niin huonoja. Minulta jäi kuitenki hyvä fiilis käynnin jälkeen. 

Tänään minulla oli se toinen käynti, minulle laitettiin tyhjälle paikalle uusi hammas. Ja korjattiin muutenkin viimeiset reijät. Nyt on suu ja hampaat kunnossa ja minä tyytyväinen. Tästä lähtien aion kyllä käydä kerran vuodessa katsomassa että miten hampaat voi. Minulla kun on muutenki huonot hampaat.

Kiitos maailman parhaalle äidille <3


Muuta tätä päivää:
2 kommenttia:

 1. Eksyin tänne, jäin koukkuun ja luin neljän kuukauden postaukset kerralla. Ajattelin jättää terveiset samalla. Kerrassaan liikuttavan empaattiselta ja lapsille omistautuneelta vaikuttavalle Sinulle. Jokin hieno tapa Sinulla on niin kauniisti katsella perhettäsi ja tuoda lapsista ihanat puolet esille. Oli ihana lukea!

  Kaislakerttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii, olet ihana! Kiva kuulla että jaksoit lukea noin paljon :).
   Lapsissahan on yleensä paljon positiivista vaikka tuolla 2veellä on todella paha uhma päällä ja meinaa joskus mennä hermot. Mutta rakkaita ja ihania noi kuitenki on.

   Poista

Kiitos kommentista <3