10.12.2012

Missä kaikki?

Tämä päivä tuntui tosi tylsältä heti aamusta, serkkuni ei tullukaan käymään, ja sitten kun soitin toiselle kaverille hän oli lähdössä Ikeaan toisen ystäväni kanssa :/ Eli niistäkään ei ollu hyötöö, Metta-tädille en ees soittanu koska hän ois kuitenki koulussa, menin sitten vaunuilemaan että saisin Jullen nukkumaan ja kävin siin samalla kaupassa.
Ajattelin et soittaisin miehelleni ja kysyisin että ehtiskö tulla kotiin kahville, mutta jätin soittamatta koska ei hän kuitenkaa viel siihen aikaa..
Sitten kun kävelimme toista kautta kotiin, ja tultiin Metta-tädin kodin ohi, huomasin että hänen auto seisoo parkissa.. :) Soitin heti hänelle ja hän olikin kotona niin mentiin sitten sinne.
Melkein heti mieheni soittaa ja kysyy että olenko kotona että hän tulisi kahville, NO JUST - ajattelin minä! Olin kuitenki vielä hetken Metalla ja sitten menin kotiin että ehdittäis vähän nähdä isiäkin :)

Nyt sitten ollaan taas kotona kahestaa, Ja Julia tekee pahoja minkä kerkee -.- Esim äsken repi nettijohdon ulos seinäst -.-.

Vieläkin pienesti kipee olo.. EI, en halua tulla kipeäksi NYT..

Tänään herkuttelen sinihomejuustolla ja piparkakuilla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3