23.12.2012

Joulusiivousta

Oli kyl hyvä täs yks päivä vai oliko muuten viime viikonloppuna, kun anoppini sanoi että voi ottaa Julian hoitoon että voin tehdä joulusiivouksen... Yrittiköhän se vihjata jotenki et meil on sotkuista tai jotain? :D
Mut nyt kun istun täs sohvalla ja kattelen meijän makkariin ja tätä olkkaria, niin tälle vois kyl kuitenki oikeesti jtn tehä, vaikka ajattelin etten tee mitään joulusiivousta kun ei me kuitenkaa vietetä joulua kotona..
Mutta jos sitä kuitenki huomenna kun heräis alkais laittaa makkaria kuntoon  ja vaihtais sänkyyn joululakanat jotka tilasin Jotexilta, ja sit laittais olkkarin kuntoon niin voisin jopa ottaa kuvan siitä ja näyttää teillekkin mitä kaikkea ihanaa ostettiin Ikeasta sillon. Lupasin sillon jo kuvaa, mutta olin kokonaan unohtanu koko jutun.

Ja sitten jos joku odottaa meijän joulukortteja, niin neki vähän jäi.. :/ Huomenna laitan ne postiin eli tulevat ens viikon lopussa.
Eka ajattelin etten enää edes kehtaa niitä lähettää, mutta sitten juttelin yhden ystävän kanssa ja hän sanoi että voin lähettää kun kuitenki ovat kans uuden vuoden toivouksia ja sitä paitsi kortissa on kuva Juliasta, ja senhän voi säästää muistona Julian ekasta joulusta :) Eli kortit ovat tulossa, myöhässä mutta tulossa!

En edes tiedä miksi kirjotan tätä postausta... Ei vaan ollu mitään tekemistä ja halusin kirjoittaa.


Tää oli niin hyvä kuva Juliasta kun otettiin joulukorttikuvia :D
"Otatsä kuvan musta hääääh? "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3