12.12.2012

Julia kehittyy kovaa vauhtia

Nyt on kaikki joululahjat ostettu paitsi yks. Mut se on Julialle ja se me varmaan ostetaan Perjantaina kun miehellä vapaapäivä, Eli sekin juttu hoidossa.
Eli nyt voi hengittää taas kunnolla. :)
Lahjat pitäis viel vaan paketoida, mut sen teen varmaan Perjantaina kans, koska se on vähän vaikeeta näin muuten kun Juliankaa tääl kahestaa ollaan ja hän haluaisi varmaan hirveesti auttaa ja sitten siitä ei tulis mitään kun hän vain söisi pakettipaperin :D.

Mies tulee TAAS myöhään kotiin niinkun on tehny joka päivä tällä viikolla. Eli ei olla paljoo nähty koska hän on kuitenki ollut tosi väsyny et ollaan tyyliin vaan katottu yks GA jakso ja sit menty nukkumaan.. Ja huomaa kans et hänkin on pahoillaan asiasta kun äsken puhelimessa sano et onneks on Perjantaina vapaata niin voidaan tehä jtn kivaa yhdessä :)
Onneks mulla on kuitenki ystäviä, niin en hengaa ihan yksin täällä. Voisi tulla aika yksinäistä olla Juliankaa kahestaa päivästä toiseen.

Julia on ihan tosissaan alkanu sanomaan sanoja (Tai sit vaan kuvittelen) Mutta eilen kun isi tuli kotiin päiväkahville niin Julia sanoi hänet nähdessää "Pappa" :) Ja eilen kun tultiin kotiin ja hän kuuli isän äänen niin hän sanoi "pappa".
Sanoo Kissa sanaa. Joko "issa" tai "ssa" En oo oikein saannu selvää..
Ja ihan kun eilen olisi sanonu "mmpa" Kun hoin sanaa lamppa hänelle.

Sitten hän kans osottaa koko kädellä asioita, niinkun esim lamppua, kissaa tai ihmisiä :)

Julia kehittyy tässä kuussa kovaa vauhtia, enkä oikein pysy perässä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3