25.2.2016

Kuulumisia

Tuntuu että joudun kokoajan kirjoittamaan kuulumisia kun en enää kirjoita niin usein. Saa nähä bloggaanko enää kauaa.. Tykkään kirjoittaa tänne, mutta joskus tuntuu siltä että on pakko kirjoittaa koska ei ole kirjoittanu pitkään aikaa. Ja sillon yleensä kirjoitan kuulumisia. Tulen kyllä kirjoittamaan Saran jutuista koska se että saan kirjoittaa ylös ne tänne auttaa mua käsittämään asiaa ja pelkoa. 
Sara on kai saannu uuden patin jalkaan, emme ainakaa ole huomanneet sitä ennen. Sara on myös alkanu valittaa pääkipua, enemmän takaraivossa. Tällä viikolla on herännyt 2 kertaa puoli tuntia siitä että on nukahtanu huutamaan kipua, kipu on ollu aaltoimaista ja todella kipeää koska on menny ihan jäykäks kun sattunu niin paljon. Soitin tästä sairaalaan ja sain puhua saman lääkärin kanssa ja hän laittoi lähetteen lastenklinikalle Helsinkiin että mennään magneettikuvaukseen. Saraa joudutaan nukuttamaan siihen että pysyy paikoillaan. Pelottaa. 
Käytii tänään uusissa verikokeissa jossa Saran piti olla syömättä 12h. Sekin oli hankalaa kun heräs 23 aikaa TAAS niinku joka ilta eikä saannu unen päästä kiinni kun ei saannu vettä kuten halusi, lääkettäkään en voinnu antaa kun valitti kipua. Loppujen lopuksi annoimme hänelle tutin että rauhoittuisi, ei sekään oikein auttanu, nukahti sitten 02 aikaan. Ja kaiken tämän lisäksi Saran pitäisi aloittaa päiväkotiin tutustuminen ensi viikolla, pitää soittaa sinne ja jutella ja vaihtaa päivää.
Toivottavasti Sara on terve ja voi aloittaa päiväkodin hyvin mielin terveenä :).


Meidän arkeen ei nyt oikeastaan paljon muuta ole kuulunut, ulkoilua, kauppailua ja ihan kotona olemista. Juliakin ollut kotona tämän viikon kun on hiihtoloma. William opettelee joka päivä kävelemistä ja kävelee vaan enemmän ja enemmän kokoajan. Ihanaa seurata tuota pientä murua <3 Pienestä tulee iso poika <3


Tytöt ovat tapelleet mutta samalla osanneet myös leikkiä yhdessä paljon. Ovat vihdoin ja viimein oppineet siivoamaan huonettaan itse ja kun käsketään. Tekevät sen monta kertaa päivässä.


Huomenna menen viettämään laatuaikaa heti aamusta kun herään koska on minun syntymäpäivä.
Lauantaina aamuvuoroon ja illalla juhlimaan pikkuveljen 18v syndei ja omiani. Ehkä tulen kirjoittamaan sunnuntaina jotain niistä, muuten vasta maanantaina Saran lääkärin jälkeen.

Hauskaa viikonloppua!

Välillä ihan piilarit ilman väriä ;)


3 kommenttia:

 1. Älä välitä, mulla noita blogihiljasuuksia on tyyliin koko ajan:D
  Kiva jos välillä jaksat ja ehit kirjotella <3
  Mä oon oikeesti ihan kauhuissani tosta teidän Saran jutusta, kamala tilanne ja varmasti ihan kamala lisästressi arkeen :(
  Yhäkin tsemppiä ja koko sydämestäni toivon että jos olisikin vaikka joku ihan viaton vaiva :( <3<3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon huomannu, mutta onneks voin sunkaa jutella muuallakin kun täällä <3
   Et oo ainoo. Mitä enemmän kipuja/oireita sitä pahemmalta tätä koko juttu tuntuu. Olispa jo ohi ja tiedettäis mikä vaivaa.

   Poista
 2. Onko jo selvinnyt mikä pikkuneidillä on?

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3