12.2.2016

Väliaikatieto Saran pateista

Kuten kerroin tässä postauksessa, niin Saralla on outoja patteja säärissä, reisissä ja käsivarsissa. Kävimme Tiistaina labrassa ottamassa verikokeita, pissakoe ja nieluviljely ja vastaukset saimme Keskiviikkona. Kaikki labrakokeet OK, mitä nyt maksa-arvot oli vähän koholla, mutta ei mitenkää hälyttävästi (silti rupes mietityttää että miksi ne olisivat edes vähän koholla?)
Lääkäri kun soitti labravastaukset niin kertoi että oli puhunu lastenlääkärin kanssa ja hän halusi että menemme keuhkokuviin ennenku hän tutkii Saran patit. Kävimme eilen keuhkokuvassa ja lääkäri sanoi että soittaa minulle jos niissä näkyy jtn poikkeavaa, ei ole onneks soittanu. 

Nyt odotamme soittoa tai kirjettä lastenpolilta että millon saamme ajan lastenlääkärille.Mun mielestä voisivat hoitaa tämän VÄHÄN nopeammin, en osaa elää tässä epätietosuudessa. Toivottavasti kuulemme maanantaina sieltäpäin jo jotain.

On ihanaa tietää että lähipiirissä muitakin kiinnostaa Saran vointi, soittavat ja laittavat viestiä että miten Sara voi ja onko jo kuulunu mitään. Tiedämme että emme ole yksin suuren huolemme kanssa. Mua ainaki väkisinki pelottaa niin paljon että mitä voisi olla, ja pahin mahdollisuus on jo noussu mieleen. Tahtoisin vaan että tyttärelläni olisi kaikki hyvin ja saisi elää elämäänsä normaalisti aina eikä sairastuisi tai muuta poikkeavaa. 

Tulen taas kertomaan lisää, kun tiedän itse lisää. 


3 kommenttia:

Kiitos kommentista <3