19.2.2016

Williamin 1v neuvola ja Saran lastenlääkäri kuulumiset

Tänään käytiin Williamin 1v neuvolassa. Hän sai myös 2 rokotetta jotka nostatti kuumeen nyt illalla. Pieni raasu ihan pipi. Toivottavasti saa nukuttua kuitenki.

Mitat:

10.7 kg
76 cm pitkä
Pää 47,8cm

Teksti neuvolakortissa:
" Ottaa pari askelta ilman tukea. Ollut korvatulehduksia. Kasvaa hyvin. Kova vatsa lehmänmaidosta. Sai rokotuksia. "


Sitten Saran kuulumiset. Käytiin tänään siellä lastentautipolilla. Ekaksi mitattiin Saran paino ja pituus, Ja hoitaja mittasi pituuden monta kertaa kun ihmetteli että 4kk tullu vain 1cm. Pakko se oli tajuta. Päästiin tuon jälkeen lääkäri joka ekaksi katto korvat, keuhkot ja suun. Kertoi että verikokeet oli kaikki hyvät paitsi että maksa-arvo koe oli epäonnistunut. Ja koska oli yhdessä verikokeessa ollut vähän koholla niin halusi vielä uuden siitä. Kokeili näppylöitä, eikä oikein osannu siihen mitään sanoa. Ei siis tienny mitä ne oli. Juteltiin Saran kakasta joka oli ollut mustaa pari viikkoa sitten ja oli ollut kokonaisia makaroneja seassa. Sara valittaa melkein joka päivä mahaansa, mutta yleensä sillon kun on menossa nukkumaan, niin oon enemmän epäilly että siksi ettei tarvisi mennä nukkumaan. Mutta en voi tietää onko oikeasti kipee. Nykyää reagoin Saraan paremmin ja uskon jos sanoo että on kipeetä. Reagoin kaikkeen ja mietin josko olisi oire johonkin. Mahavaivojen takia lääkäri haluaa ulostekokeet. Eli viemme ensi viikolla purkit labraan. Epäili jotain suolisto-ongelmia. Kysyin että liittyykö tämä nyt sitten jotenki patteihin. Niin vastasi että ei mutta että haluavat tutkia silti. Mikä on tietenkin hyvä.  Laittoi myös lähetteen lastenklinikalle Helsinkiin, ja sanoi että hoitavat kiirreellisenä että kutsu tulee kahden viikon sisään. Siellä ottavat koepalan. 
Kysyin lääkäriltä että voisiko kyseessä olla kasvain ja vastasi että voi, eikä osannu sanoa että olisiko hyvänlaatuinen vai huono. Koepalastahan sen sitten varmasti näkee?
Eli emme ole enemmäntietoisia pateista edelleenkään ja jälleen vaan odotellaan aikaa kolmannelle lääkärille.... Toivottavasti pian selviää.,10 kommenttia:

 1. Tsemppiä!! Toivottavasti koepalan vastaukset tulee pian! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Siis koepala otetaa vasta hesas lastenklinikalla.

   Poista
 2. Nu måst ja bara skriva att ja går runt o tänker på sara ganska ofta.
  Kramar ti henne!
  / juli

  VastaaPoista
 3. Tuo odottelu on niin kurjaa. :( Toivotaan että asiat etenevät pian ja tiedätte mikä pientä vaivaa.

  VastaaPoista
 4. Hui kun muakin jännittää toi Saran juttu:(
  Jaksamisia pikkuiselle ja koko perheelle <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3